Closed now

Sunny Bay

Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (3)

Hyvä joskin hieman vaihteleva lounaspaikka.

Olen nyt kahdesti käynyt testaamassa paikan sushilounaan (viimeksi viikko sitten). "Perusitämaiset" ruokalajit ovat hyviä, joskaan eivät erinomaisia (hieman "pliisuja). Sushit ovat hieman vaihdelleet, ensimmäisellä kerralla olivat hyviä, toisella hieman seisseen oloisia (ja valikoima hieman kapea). Loppupäästä syömistäni tuli tuoreitakin lisää, ja olivat kyllä hyviä. Ehdottomasti plussaa jäätelöstä jälkiruokana (vaikkei ollutkaan mansikkaa tarjolla).

Paikkana Sunny Bay on erinomainen, sisustus on mukava, taustamusiikki sopivan hiljaista ja rauhallista ja sijainti oikein passeli (lähellä Rautatieasemaa/Elielin toria, mutta sen verran sivussa että esim. ohikulkijoita ei liikaa). Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista, kertoivat myös siitä jos kohta oli tulossa jotain uutta tarjolle.

Itse käytin Let's Deal/Offerilla tarjousta, normaalihinta on päälle 10 euroa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.02.2018
Rating: 0

Ruoka todella maukasta ja palvelu moitteetonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.12.2017
Rating: 0

Kiinalalisissa ravintoloissa liian usein yritetään tehdä euroversioita miellyttääkseen massoja. Ei täällä, koska tarjolla on just sitä mitä Kiinassakin saa. Neljä kertaa oon käynyt ja ehdottomat suosikit on nro. 18. Munakoisoa ja kynttilä alla, eli kokoajan kuumaa. Chili beef on taattua tavaraa. Huomaa että on tehty hyvästä lihasta eikä mistään jätepaloista. Lounastakin on tullut testattua ja valikoima on hyvä. Ehkä frittikamaa voisi vähentää ja laittaa tilalle lisää muuta, mutta raaka-aineet on kunnossa. Itse en sushista perusta, mutta nuo missä ei ole merilevää ovat herkkua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.04.2017
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Alvar Aallon Katu 3 A, 00100 Helsinki - Route
050 3534 599
http://www.sunnybay.fi

Options