Kitchen is open

Ravintola Xiangfu

Rating 4.3 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin hyvä ruoka ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Ainoat miinukset tulee siitä että chiliä on aika vähän mutta saahan sen tilata extrana. Toinen miinus tulee heidän käyttämistään rasioista jos tilaa take-awayn. Riisit pysyvät kyllä rasiassaan mutta monesti sitä kastiketta on niin paljon että sitä on siellä muovipussin pohjalla muutama sentti. Ei huono asia tietenkään, koska ruokaa on runsaasti aina, mutta kannattaa varovasti kuljetella niitä rasioita. Yhden kerran kävin syömässä kung po kanaa reilu 1.5 vuotta sitten ja tästä paikasta tuli välittömästi uusi kantapaikka. Tänäänkin on mentävä hakemaan evästä yövuoroa varten. Aukioloajat saisivat olla edes klo 22 asti, varsinkin viikonloppuisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.08.2015
Rating: -1

Olemme käyneet ravintolassa niin kauan kuin se on ollut. Ja aina on ollut yhtä hyvää ja ihana henkilökunta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.04.2015
Rating: -1

Otimme 3 henkilön ruoka-setin 3 henkilölle. Pelkäsin aluksi että se joko loppuu kesken tai jää liian paljon yli, mutta ruokaa oli juuri sopiva määrä. Hapanimeläkastikkeessa oleva friteerattu possu oli aivan älyttömän hyvää ja ruoka oli muutenkin oikein maittavaa! Suomessa syödyistä kiinalaisista/aasialaisista parasta mitä olen saanut, ruokien maut erotti toisistaan. Tosin chiliä olisi voinut olla chilihärässä enemmänkin, tai sitten erillinen pullo chilille jotta voisi itse lisätä. Kokonaisuudessa oikein onnistuneet annokset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.02.2015
Rating: -1

Loistava kiinalainen ravintola. Palvelu oli ystävällistä, ruoka hyvää ja kaikenkaikkiaan käynnistä jäi hyvä mieli. Henkilökohtaisesti kaipaisin esimerkiksi chili-annoksiin enemmän sitä itseään eli chiliä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.01.2015
Rating: -1

Ruuat eri aikaan pöytään. Heikko esitys oli kokonaisuutena, kun ruuat tulivat pöytään liki puolen tunnin erolla. Vaimo sai gungpo: nsa todella nopeasti, siitä 5-10 min kun lapset sai annoksensa ja siitä n.15-20 min kun sain "omachili härkäni". Lasten annoksissa ei ollut mitään kasviksia eikä kastikkeissakaan ollut kehumista, vaimon ruoka oli onnistunein, ihan perus gungpo. Omasta ruuastani puuttui chili vaikka se kai oli ruuan perusajatus tai ehkä olisi pitänyt olla omat chilit mukana, ruoka maistui vain soijalle... Yritin antaa palautetta näistä kokemistani epäkohdista, mutta en saanut mitään vastausta. Tuskinpa palaan toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.10.2014
Rating: -1

Loistava ravintola; ystävällinen palvelu, viihtyisät tilat ja mahtavaa ruokaa. Tässä ravintolassa maistoin ensimmäisen kerran kiinalaista ruokaa, enkä olisi voinut parempaa enää saada!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2014
Rating: 0

Erittäin hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.05.2014
Rating: 0

En ole missään muualla syönyt näin miedosti maustettua kiinalaista ruokaa. Mausteita olisin kaivannut lisää! Kasvikset olivat isohkoina paloina, lisäksi annoksessa oli kurkkua, mikä oli mielestäni todella kummallista lämpimässä ruuassa. Ravintolan siisteydessä oli toivomisen varaa, jo avaamisaikaan lattiat olivat todella hiekkaiset ja pöytien alla oli servettejä. Toisin sanoen, edellispäivän jälkeen ei oltu siivottu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 04.03.2014
Rating: 0

Erinomainen kiinalainen, etenkin kun Lappeenrannan kiinalaiset ovat systemaattisesti vajonneet alaspäin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2014
Rating: 0

great dishes. food bit more salty

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 24.10.2013
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tainionkoskentie 10, 55100 Imatra - Route
+358 (0)5 436 80

Options