Kitchen is open

Hotelli Kultahippu

Rating 4 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ostoksilla läheisessä marketissa,päädyimme launaalle kultahippuun. Kello lähenteli kahta.Launaspöytä oli siisti,monipuolinen ja tuore. Ruoka oli hyvin tehtyä jopa kotikaljakin maistui.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.03.2016
Rating: 0

"Pikku" iltapalaksi valitsimme metsästäjän leivät. Annokset olivat runsaat ja mehevät. Yksinkertainen lisukesalaattikin oli saatu maukkaaksi (vinegretillä?) Metsäsienimuhennos oli hersyvän herkullista. Ainoa miinus tulee siitä, että paistisiivun pintaan ei oltu ripautettu yhtään suolaa. Muhennos ei aivan riittänyt maustamaan lihaa. Kokonaisuudessaan silti aivan herkullista. Onneksi meillä ei ollut kiire, yksin vuorossa oleva tarjoilijatyttö sai pitää kiirettä sekä respan, juomien ja ruokatilausten kanssa. Joillakin asiakkailla odotusajat taisivat venyä aika pitkiksi. Hyvin nuori tarjoilija selvisi, hymy ei hyytynyt. Hyvä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.09.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Alkupalat (keittoja ja etanoita) keskivertoa, pääruokana ollut poronkäristys hyvää, mutta poron filee "kuivaa maksaa". Lisukkeet aika mauttomia mössöjä. Tarjoilu kuitenkin pelasi. No, Ivalossa ei taida olla liiemmin kilpailua...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Kävimme kahtena päivänä lounaalla. Ensimmäisellä kerralla tulimme viime hetkellä eli 14.40. Silti ruoka oli freesiä eikä aivan tarvinnut kaapia astian reunoja. Salaattipöytä oli monipuolinen ja ei todellakaan purkkiananasta ja porkkanaraastetta. Possuannos oli kuulemma aivan loistavaa, luokkaa "nyhtöpossu" ja samoin kalamurekepihvi oli mehevä, sopivasti maustettu ja herkullinen. Puolivalmisteita ei käytetä, kertoi tarjoilija. Toisena päivänä salaatit veivät jo kielen mennessään. Marinoidut herkkusienet ja hedelmäinen salaatti oli kymppi. Verimakkara oikean puolukkasoseen kera (ei purkkihilloa) ja currybroileri kasvispaistoksella oli hyvää. Sopiva kypsyys, ei yli- eikä alimaustettua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.09.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Petsamontie 1, 99800 Inari - Route
016 320 8800
http://www.hotellikultahippu.fi

Options