Unknown

ABC-Siihtala ravintola

Rating 1.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Falafelpihvit,riisiä,kasviksia ja kanttarelllikastiketta. Kaikki oli valmisruokaa - falafelit olivat kuivia ja niitä oli 2 kpl. Vihannekset oli todennäköisesti paistettu samalla pannulla missä lihatkin,koska aromi oli lihaisa. Annos oli "ala carte" eli maksoi 13 euroa. Ylihinnoiteltua pakasteruokaa josta tuli vain paha olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.03.2016
Rating: 2

Paistetut muikut kertaa kaksi. Muikut pieniä ja eivät rapeita, muusia iso keko. Lieneekö ollut pakastekamaa, joka lämmitettiin mikrossa, mautonta perusmössöä. Ulkoterassi epäsiisti, linnut nokkii pöydille jätetyiltä lautasilta ruokaa. Taisi olla nyt viho viimeinen abc -annos kokeilu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.06.2015
Rating: 0

Taitaa olla aika normaali ABC (24h/auki), jossa on Hesburger sisällä.

Joka tapauksessa parhaat pizzat ovat yllättäen tulleet ABC:ltä. Hinnaltaan on vähän kalliimpi kuin pizzerioiden pizzat (pizzojen kokokin pienempi), mutta sisältää kaakaon/teen/kahvin sekä salaatin.

On tullut käytyä useammassa "oikeassa pizzeriassa", mutta ABC:llä pohja ja sisältö on osattu tehdä parhaiten, vaikka koko on vähän pienempi kuin pizzerioissa. Ei silti ole vastaan sattunut "parempaa pizzeriaa" ainakaan tässä kaupungissa.

Hesburger on "perushese", mutta aina se voittaa McDonaldsit. Aukioloaika lähes 24h, jota ei monikaan paikka tarjoa (11-5).

Palvelustaso on ollut varsin heikko-keskitasoa. Välillä unohtunut milloin mikäkin tuote ja jos ruoka on palanut pohjaan, niin siitä ei ole viitsitty ilmoittaa, vaan on alettu väsäämään uutta. Tämän pitäisi automaattisesti tuoda jokin hyvitys, ei 20 minuutin lisäodotteluaikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2014
Rating: 0

Ei todellakaan voita Marjan ABCtä. Pihvit tuntuvat olevan joka annoksessa tismalleen samat ja ranskalaiset tulevat suoraan vieressä olevasta hesestä. Aika perus ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 19.01.2014
Rating: 0

Normaali ABC.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.10.2010
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Nurmeksentie 2, 80100 Joensuu - Route