Serving lunch

Mrs.Asia

Rating 4.5 / 5

Reviews (5)

Olen käynnyt jo yli 10 kertaa: aina yhteen hyvää laatu, ystävällinen palvelu, suuret annoset. Loistava jalkiruoka, hieno tee ja kahvi. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola on ihan kohtuullisen hieno sisältäpäin. Pääasiallisesti lienee lounasravintolaksi tarkoitettu, mutta tarjoaa myös a la carte aterioita paikan päällä kuin mukaan saatavaksi.

Ruoan tasoa sanoisin hyväksi. Siinä on tiettyä kotikutoisuutta, mutta maultaan ihan hyvää. Varsinkin kun samantyyppisiä ravintoloita ei alueella ole, niin se tuo uuden lisän tarjontaan.

Suurin puute on epäselvissä ruokalistoissa. Asiakkaan kannalta erilaiset monivalintajutut eivät ole paras tapa myydä tuotteita ja ulkomaalaiset ruokien nimet eivät kerro suomalaiselle asiakkaalle paljonkaan ruokien sisällöstä.

Kannattaisikin ottaa oppia muista ravintolamenuista ja keksiä annoksille niitä kuvaavat suomalaisnimet ja tehdä numerollinen listaus sitä kautta eli ruokalistat kertoisivat itsessään ruoasta. Menu olisi saatavilla niin paikan päällä kuin netissä. Pieni lisä voisi tuoda paljon lisää asiakkaita.

Palvelun kokonaistasoa on vaikeaa arvioida yksittäisen käyntikerran perusteella. Sanoisin silti sen olevan ihan hyvää tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.09.2016
Rating: 0

Monipuolinen, maukas lounas. Tänään oli oikein herkullinen alkukeitto ja pääruuaksi useaa sorttia erilaisia aasialaisia ruokia maustetusta tofusta kanaan. Ihana inkivääri-sitruunatee kruunasi lounaan. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 23.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Terveellinen,maukas ruoka,sopii illanistujaisiin! !

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.02.2016
Rating: -1

Ihana, ystävällinen henkilökunta. Hinta/laatusuhde hyvä. Menemme toistekin. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.01.2016
Rating: -1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Jukolankatu 19, 80160 Joensuu - Route
044 2315181

Options