Kitchen is open

Pizza Master

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu on hyvä mutta jotenkin tuntuu siltä, että laatu on heikentynyt. Pizza oli keskeltä lähes raaka ja märkä. Täytettä niukasti ja valkosipuli yhdessä reunassa. Vesi oli todella lämmintä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.06.2016
Rating: 0

Ei ehkä Joensuun parasta pitsaa tai kebabia, mutta valittamistakaan ei ole koskaan ollut. Kotiinkuljetuskin on moitteetonta, aina kun maksuvaihtoehdoksi on valinnut kortin on kortinlukulaite ollut mukana tuodessa ruokaa. Netistä tilaaminenkin on helppoa. Annokset ovat muuten myös erittäin täyttäviä, yleensä ei kaikkea jaksa edes syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 12.01.2014
Rating: -1

Itse olen käynyt Masterilla jo vuosia, eikä valittamista ollut ikinä. Ruoka on aina lämmin, maukas ja asiakaspalvelukin on paras verrattuna muihin paikkoihin. Minun mielestä pizzoissa on ollut aina sitä täytettä ja syömistäkin, ikinä jaksanu syödä loppuun! Tietysti kaikilla on oma mielipide, mutta Pizza Masterin kebab on parasta Joensuussa. Olen itse käyny monessa paikassa syömässä kebabia, niin ne ei ollu niiiiiinkään maukkaita ja yleensä muualla se on kuivaa ja mautonta. Asiakaspalvelusta voisin sanoa sen verran, että siellä on aina iloinen ja pirtsakka henkilökunta, kaikkia ajatellaan tasa-arvoisesti ja ketään ei syrjitä :) Plussaa siitä!! Pizza Master ketju on paras, suosittelen! Siellä aina otetaan asiakkaita lämpimästi vastaan!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.01.2013
Rating: -1

Tilasin uutena asiakkaana ensimmäistä kertaa täältä pitsat kotiin. Toisesta pitsasta puuttui yksi täyte kokonaan ja kyllä tarkastin kuitista, että kummassakin oli herkku sieniä. 9e pitsoista odottaa saavansa hieman enemmän täytettä, kuin näissä oli. Säälittävän vähän täytteitä, koko paljas pitsa pohja näkyi alta. Minkä takia pitsoja ei oltu paloiteltu ollenkaan?. Pitsoihin ei tule pohjalle ilmatteeksi tomaattimurskaa/ketsuppia tai juustoa!, tuon hintasilta pitsoilta olisi odottanut nuo edes saavansa. Paska maku jäi koko paikasta, en suosittele kennelekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.11.2012
Rating: 0

annokset ei mitään kovin isoja eikä maultaankaan erikoisia. Ihan perus kebua/pizzaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.06.2012
Rating: 1

Todella yliarvostettu paikka! Annokset oli surkean kokoiset; kebabia oli ehkä puoli desiä ja ranskalaisia viskattu kourallinen sekaan. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2011
Rating: 0

Jos ottaa päivän pizzan tai kebabin, niin saa muutamalle eurolle hyvää vastinetta. Pizzaonlinen kautta tullut myös monesti. Useimmiten toimitus 20-40min sisällä, mutta kiireiseen aikaan menee yli tuntiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.10.2010
Rating: 1

Perus lounaspizzaa ja kebabbia varsin kilpailukykyiseen hintaan. Kyllä tällä nälkä siirtyy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 04.10.2010
Rating: 0

Hyvää pizzaa, eikä kebab jää paljoa jälkeen.

Pizzoissa on mukavasti täytettä ja pohjakin ok. Kebabissa voisi olla makua vähän enemmän, mutta se tuntuu olevan ongelma kaikissa Joensuun kebab-mestoissa.

Hinnat ovat hieman muita paikkoja kalliimmat.

Plussaa pizza-online.fi:stä ja yli kympin tilauksien ilmaisesta kotiinkuljetuksesta. Kotiinkuljetus tosin kestää yleensä vähän turhan pitkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.09.2010
Rating: 3

Lounasaikaan hyvää pizzaa järkihinnoin.

Paikan yleisilme on tyypillinen pizzeria eikä se eroa ulkoisilta puitteilta mitenkään muista pizzerioista. Tilat eivät koreile, mutta ne ovat siistit.

Pizzat erottuvat edukseen runsaiden täytteiden, maukkaan tomaattikastikkeen ja mukavan hinnoittelun (5,50€/lounas) takia. Lisäpisteitä irtoaa valkosipulista, jonka saa täytteeksi ilmaiseksi. Pizza-annoksiin kuuluu myös salaatti.

Palvelu on mukavan neutraalia: ei yltiömaireaa mutta ei hapantakaan. Eli juuri sellaista kun pizzerialta sopii odottaa.

Oikein toimiva pizzeria joka soveltuu vähän suurempaankin nälkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 06.09.2010
Rating: 2

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Niskakatu 11, 80100 Joensuu - Route
http://www.pizzamaster.fi

Options