Opens at 11:00

Hong Kong City

chinese
Rating 2 / 5

Reviews (28)

Olipa outo kokemus. Oltiin ainoat asiakkaat ja palvelu oli jotenkin töykeän tai kireän oloista. Salaattipöytä oli aika karu ja ruokakin maistui kasvisten osalta vanhentuneelta. Hapanimelä kyllä toimi tässäkin kinkissä ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.09.2016
Rating: 0

Kävimme pitkästä aikaa täällä. Todella positiivinen yllätys. Erittäin hyvä ruoka ja asiantunteva, ystävällinen palvelu. Jatkossa tulemme ehdottomasti käymään useammin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.08.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme eilen syömässä, pari kertaa olen ollut aiemminkin. Vähän samat kokemukset joka kerralla. Ruoka ihan ok, mutta muissa kiinalaisissa ravintoloissa ollut kuitenkin vähän parempaa. Mutta sitten iso miinus, aivan liian paljon soijaa ja mausteita kastikkeissa, lisäksi maistuivat melko samoilta pohjat. Toinen iso miinus ehkä suurin, kaikissa kastikkeissa liian paljon chiliä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.01.2016
Rating: 0

Kävimme lounasbuffet aikaan syömässä lämpimänä kesäpäivänä. Ravintolassa oli todella kuuma ja vain muutama tuuletin kierrätti ilmaa, jossa oli vaikea hengittää. Peruskastikkeet oli ihan ok, ei mitään mieltäräjäyttävää. Tarjoilija esitteli ruokalajit ääneen - ei muita kylttejä kertomassa sisällöstä. Kana/possu pallerot maistuivat oudosti oluelle ja näyttivät hieman raa'ahtavilta keskeltä, joten jäivät syömättä. Lisäksi uppopaistetut leipäpalat ja pakaste sipulirenkaat laareissa kummastuttivat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.08.2015
Rating: 0

Järkyttävä kokemus vuosien jälkeen. Tilasimme kaksi eri annosta ja molemmissa samat kastikkeet eri lihoilla. Samat pakastevihannekset molemmissa. Lisäksi henkilökunnan jäsen tuli istumaan läheiseen pöytään ja tuijotti koko ajan. En enää koskaan mene paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2014
Rating: 0

Erinomaista ruokaa! Ja nopea take away-systeemi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 06.01.2014
Rating: -1

Otimme erilaiset annokset sekä kanaa että porsasta, mutta pettymykseksi ainut ero oli tosiaan liha: kastike oli kummassakin samaa soijaista llitkua samoilla pakastevihanneksilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.08.2013
Rating: 3

Chow mein härkä oli kamalaa, kastikkeeseen oli käytetty pakasteherneitä ja -porkkanoita. Itse liemi oli kuin etikkaa chilillä. Palvelu oli jäätävää ja ynseää. Olen aikaisemmin käynyt kolme kertaa tässä ravintolassa. Ensimmäisellä kerralla ruoka oli hyvää, toisella päinvastoin ja nyt olen antanut uuden mahdollisuuden kahdesti. Enää en anna. Tuorevihannekset käyttöön ja aasialaisia makuja kehiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.02.2013
Rating: 0

Jyväskylässä kauppakadulla asuessa tuli usein tästä haettua ruoat kotiin ja välillä myös syöty paikanpäällä. Perus kiinalaismättöä, ei mitään tajuntaa räjäyttävää tai mullitavaa makuelämystä, mutta mahan saa täyteen ja ei ruoan makua moittiakkaa voin. Omistaja yleensä vaikuttanut hieman nihkeältä ja palvelussa ollut toivomisen varaa. Vaikuttaa kuitenkin olevan hieman ns. hitaasti lämpenevä kaveri, sillä itselle alkoi juttua tulla ja palvelun tasokin parani, mitä useammin tuli käytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2013
Rating: 1

8. 9 euron hintaan saa vähän yli kymmenen osittain päivittäin vaihtuvaa makuvaihtoehtoa. Paikan keitot vaihtelevampia kuin muissa aasialaisissa ravintoloissa Jyväskylässä. Jyväskylän parhaat lounastarjoillut nuudelit.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.06.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kauppakatu 10, 40100 Jyväskylä - Route
014-685386

Options