Opens at 17:00

Stefan's Steakhouse

Rating 4.4 / 5

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ensikertaa tutustumassa ravintolaan, muttei viimeistä !
Aivan mahtava ja suussa sulava sisäfile pihvi, konjakkisen viherpippuri kastikkeen kera, nam.
Viihtyisä ravintola, jossa voisi ruokailla vaikkapa, joka päivä !
Tykkäsin paikasta ja palvelusta sekä ruoasta. Erittäin hyvä kokonaisuus. Ehdottomasti Jyväskylän kärki ravintoloita.
Ainut pienet miinukset olivat hinta ja kylmällä lautasella tuotu annos, joka jäähtyi todella nopeasti.
Kokemuksen kruunasi creme brule annos, maistui erittäin hyvälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.01.2018
Rating: 0

Stefansista saa aivan loistavia pihvejä ja ruoka on aina tosi laadukasta. Side-annokset ovat yleensä hyviä ja välillä loistavia. Tunnelma ravintolassa on kiva, musiikki hyvää ja työntekijät erittäin mukavia. En tiedä löytyykö mistään parempaa ruokaa tässä hintaluokassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Jyväskylän parhaat pihvit, ehdottomasti! !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 26.12.2015
Rating: -4

5 ruokalajin tasting menu oli kokonaisuudessaan loistava. Nuoret tarjoilijat palvelivat 10 arvoisesti. Palvelu oli nopeaa ja meidät huomiotiin hienosti useasti kysymällä ruoan mausta ja juomatilanteesta sekä tilanteesta yleisesti. Ravintolan tunnelma on hyvä. Yksi Jyväskylän parhaimmista ruokapaikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.09.2015
Rating: 0

Ruoka oli todella hyvää! Jokainen seurueemme jäsen otti eri ruuan ja kaikki ruuat olivat hyviä. Monissa ravintoloissa olen syönyt, mutta täällä on parhaat ribsit ja hampurilaisateria. Itse oltin kalaa, aluksi pidin onnoksen hintaa korkeana, mutta muissa ravintoloissa kalaa tulee pieni siivu. Tässä ravintolassa siikaa oli n. puolikas file. joten rahoille tuli kyllä vastinetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.07.2015
Rating: 0

Otin suomalaisen sisäfilepihvin joka oli yksi parhaista pihveistä joita olen syönyt. Ruokaa sai todellakin odottaa kauan ja hinta oli aika korkea, mutta oli todella hyvää. Miinusta liian pienestä annoksesta ja siitä että kastikkeista yms muista lisukkeista pitää maksaa erikseen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2015
Rating: 0

Asiantunteva palvelu. Ruoissa kiva twisti esim. Ranskalaisissa parmesaani raastetta ja yleisesti laadukasta ruokaa. Ruokaa erilaisiin budjetteihin. Jälkiruoat herkullisia. WC tiloissa ihania kauneustuotteita asiakkaille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 24.05.2015
Rating: 0

Ystävällinen palvelu, nopea pöytiin ohjaus ja tilauksen vastaanottaminen. Muistettiin monta kertaa käydä kysymässä miltä maistuu, halutaanko jotain lisää, kerrottiin ruokalistasta ja kerrottiin mitä annoksissa on. Olen tyytyväinen. Melko hintava vaikka ruoka oli hyvää. Kahden ihmisen 3 ruokalajin hinta 113€ juomineen (vissyä/vettä)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 09.04.2015
Rating: 0

Pitkä ruoan odotusaika ja kylmä ruoka.

Olimme ystäväni kanssa syömässä la-iltana 24.1.2015, menimme ravintolaan vähän yli klo 19:00. Tilaus otettiin nopeasti, viini ja leivät tuli nopeasti mutta sitten rupesikin aikaa kulumaan. Tunnin kuluttua tiedustelin, että missä ruoka viipyy. Sitä käytiin kysymässä keittiössä ja seuraavaksi olikin tulossa kuulemma meidän annokset, noin vartin päästä tuli naapuripöytään ja sitten meille. Ruoan tulo kesti noin 1 h 15 minuuttia, ja tästä odotusajasta ei mainittu tullessa. Yleensä pitkä odotusaika on kerrottu minulle jo ovella, että voi miettiä haluaako odottaa vai ei mutta täällä siis ei. Ravintola ei ollut tupaten täynnä.

La Burger maksoi 22 euroa ja oli kylmää. Ranskalaiset olivat kyllä kuumia mutta olivatko ne maalaisranskalaisia, niin siitä voinee olla myös eri mieltä. Kun tarjoilija kävi tiedustelemassa ruoan maistumista, niin mainitsin tästä liiallisesta odotusajasta ja ruoan lämpötilasta. Hän hyvitti asiaa ilmaisilla jälkiruoilla, vaikka se ei kyllä ollut pointti palautteen antamisessa.

Sisustus on ihan kiva mutta ruokalista vähän turhan hienosteleva ja hintava minun makuuni. Emme ole Jyväskylästä, niin emme tienneet, että kyseessä on tällainen "hieno" paikka. Naapuripöydän pihviannokset näyttivät säälittävän pieniltä.

Jälkiruoka creme brulee oli todella hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 26.01.2015
Rating: 3

Aika haalea kokemus
Synttäri-illalliselle tultiin lauantai-iltana perheen nuorison kanssa kokeilemaan Jyväskylän uutta ”kunnon” pihvipaikkaa, suurin odotuksin tietenkin. Nopeasti ja ystävällisesti meidät ohjattiin pöytään, ja tilausten teko sujui mainiosti. Mutta sitten odoteltiinkin (tullessamme) lähes tyhjässä ravintolasalissa reilusti toista tuntia. No, vitsiä väännettiin siitä, ettei olisi yhden pitänyt tilata medium plussana... Kun annokset lopulta saapuivat olimme niin iloisia, että kesti hetken tajuta, että ruoka oli kautta linjan haaleaa. Pihviä harvoin tirisevän tulikuumana saakaan, mutta kyllähän uunijuuresten ja kastikkeiden soisi jäähtyvän vasta syödessä. Maustevoin saattoi levittää pihville kuin leivälle... Koska nälkä oli todella jo herännyt eikä kukaan tullut kyselemään onko kaikki hyvin, päätimme nauttia ateriasta sellaisena kuin se tuotiin.
Laskua pyydettäessä vastasin tarjoilijan kysymykseen ”Maistuiko?” suoraan, että muutoin kyllä, mutta ruuat olivat jo valmiiksi jäähtyneet. Tähän tarjoilija vastasi iloisesti hymyillen, että no eipähän ainakaan palanut suu. No ei. Aika tylsä fiilis jäi maksaa 250 euron lasku.
Ps. Niin ja se latva-artisokka-annos on kyllä todella vaatimaton...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 19.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä - Route
010 4233 235
http://www.stefans.fi/jyvaskyla/

Options