Opens at 11:00

Viikinkiravintola Harald

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (46)

Panem et circences! Leipää ja sirkushuveja oli tarjolla ja mittavaan hintaankin. Menukombo Rantatien reti tarjosi täyteläisen sienikeiton, Kallionrannan kalansaalista ja mustikkaisen lopetuksen. Menu oli täynnä käsinsyötävää, maisteltavaa ja ihmeteltävää. Oluet mahtavia ja pysyivät kolpakoissa viileinä.

Annosketeus iski vain annoskoon puolesta. Maissikana, karitsanniska ja härkäpata-annokset olivat kaksinkertaiset. Kalanmätiä oli vain nokare annoksessani, lohi korttipakan kokoinen sekä perunakakku yllättävästi kylmää. Nälästä suurin lähti alkupalan saaristolaisleivällä, muiden rääppijäisillä ja yllättäen täyteläisellä mustikkamoussella. Hintaan nähden säälittävää.

Henkilökunnan asenteella varustettu paikka, kellarin hämyisyys ja mietityt menuut saivat uhastumaan ensikertalaisen. Tänne juhlimaan, perheet ja ystävät!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 13.01.2017
Rating: 0

Loistava palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Hyvä menukokonaisuus. Suuret annokset, ei varmasti jää nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 04.05.2016
Rating: 0

Aitoja pohjolan makuja, hyvä paikka ulkomaalaiselle turistille. Muuten ok perusruoka. Hinta hieman turhan korkea laatuun nähden. Otin vasikan osso buccoa, jossa lihan osuus luuhun nähden oli todella sivuosassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 09.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yllättävän hyvä. Iloinen ja osaava palvelu, yllättävän herkullinen ruoka. Miljöö todella kaunis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Kaksi kertaa käyneenä, ruoka ollut aina hyvää. Hyvin maustettua ja liha hienosti valmistettua, lukuunottamatta sorsan koipea (jota molemmissa annoksissani on ollut). Koipi ollut aina todella kuivaa ja sitkeää, vaikea syödä.

Ensimmäisellä kerralla asiakaspalvelija oli oikein ihana ja sydämmellinen. Toisella kerralla tarjoilemassa oli hiljainen hiirulainen, joka ei tervehtinyt ja oli hiukan nuivan oloinen.

Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä paikka ja tunnelma ihana!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Palvelu ja miljöö olivat erinomaiset. Otimme mieheni kanssa annoksen joka oli tarkoitettu kahdelle ja meille molemmille se riittikin vallanmainioisti. Oli myös maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

26. 5.2015 poikkesimme työreissulla syömään. Palvelu oli erinomaista ja osaava. Suositellut ruuat ja juomat erinomaisia. Miliöö syödä oli hieno. Kiitokset! Erityiskiitos tarjoilijalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 27.05.2015
Rating: 0

Syömäkelvoton ruoka. Henkilökunta ammattitaidoton. Kävin syömässä lahjakortilla, toista kertaa en mene, vaikka lahjakortin saisin. Palautin annoksen keittiöön ja pyysin uuden, tarjoilija kertoi minulle 3:een eri ootteeseen minun olevan väärässä ja annokseni oli kuulema HERKULLINEN kun sitä oli porukalla syöty keittiössä.. WTF?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Muutaman kerran olen kyseisessä ravintolassa käynyt ja aina on ollut jotain ongelmia. Asiakaspalvelu ei tosiaankaan ole sieltä parhaimmasta päästä ja suurin osa tarjoilijoista on tönkköjä. Ruokaani kuuluvat perunat olivat kerran kylmiä ja kerran ruoastani ei oltu poistettu ainesosaa, jonka olin pyytänyt poistettavan allergiani vuoksi. Lopullisen hinnan kanssa on myös ollut ongelmia, sillä se ei ollut sitä mitä oltiin luvattu. Pitkän keskustelun jälkeen hinta kuitenkin korjattiin. Ruoka on kuitenkin ollut yleensä ihan hyvää (lukuun ottamatta lohiannosta, joka oli pilattu suolalla), mutta hinta-laatusuhde ei ole aivan kohdillaan. Jälkiruoat ovat erinomaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 21.04.2015
Rating: 3

Laadultaan epätasaista ruokaa viihtyisässä miljöössä. Henkilökunta paras mahdollinen. Olutvalikoima voisi olla parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.12.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Kauppakatu 33, 40100 Jyväskylä - Route
044 766 8205
http://www.ravintolaharald.fi