Unknown

Pizzeria Mammaleone

Rating 3 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein mukava paikka. Tunnelmallinen sisustus, erittäin ystävällinen palvelu ja oikein hyvät pitsat. Ruoissa ei harrastettu mitään konstailua, mutta tarjolla oli kuitenkin monenlaisia mielenkiintoisia ja vähän erilaisiakin pitsoja. Väkeä oli paljon, mutta silti palvelu pelasi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2016
Rating: 0

Sisustus pysynyt samana sen 20 vuotta, eikö voisi jo pikkuhiljaa raikastaa tummaa ja tunkkaista sisustusta? Pölyä sai pyyhkiä aterinkipon reunoilta. Ruoka saa asteikolla 4-10 arvosanaksi 6. Ihan harmitti, kun kala-annos oli pilattu liialla valmiskastikkeella. Palvelu on aina ollut kiitettävää, mutta ruoka aika huonoa ja yleisilme ravintolassa todellakin ankea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.11.2015
Rating: 0

Lähdettiin syyömään mamma leoneen mutta käveltiin 20 minuuutin päästä ulos koska emme saaneet palvelua. tarjoilijat eivät missään vaiheessa käyneet pöytämme luona vaaan mm.vaihtoivat pöytäliinoja ja palvelivat meidän jälkeen tulleita asiakkaita.ja siitä ei voi olla kyse etteivät meitä olisi huomanneet koska sentään tervehtivät ovella kun sisälle mentiin.taso on laskenut vuosien varrella niin ruuan kuin palvelunkin kohdalla mutta aina siellä on käytävä kaiken varalta josko kokilla olisi hyvä päivä..mutta,nyt en mene taas varmasti pariin vuoteen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.08.2015
Rating: 0

Olemme Etelä-Suomesta ja Mamma Leonessa käydään vain kerran vuodessa kun käydään sukuloimassa kesällä. Olen itse käynyt lapsesta asti, ja nyt jo omat lapset haluavat aina tänne syömään. Ruoka on hyvää ja laatu on pysynyt tasaisena kaikki vuodet, salaatipöydästä plussaa. Ei ehkä hienointa gurmeeta, mutta palvelu on aina ystävällistä, ruoka täyttänyt odotukset ja ravintolan tunnelma pysynyt samanlaisena. Kiitos- palaamme ensi kesänä uudelleen :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 31.07.2015
Rating: 1

Lähdettiin sunnuntai iltana Kalajoelle syömään. Rannalla kaikki paikat oli kiinni klo 19. Mentiin Mamma Leoneen eikä petytty tälläkään kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.02.2013
Rating: 0

Hyvää perusruokaa, pizzat aika kalliita.
Yhden kerran tilasin jonkin merellisen pastan, jossa kirjolohta ja katkarapuja, viimeinen kerta, kun syön kyseisessä paikassa mitään mereneläviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.09.2012
Rating: 0

todella huono palvelu, pizzat unohettiin tuoda, ja kesti aivan tolkuttoman kauan saada niitä kahta pizzaa, maito tuotiin jo heti pöytään kun tehtiin tilaus ja jokainen voi kuvitella 45min istumisen ja odottamisen jälkeen minkä makuista maito oli ku sisällä kesäkuumalla oli varmaan 40 astetta lämmintä , lähdettiin paikasta pois syömättä ollenkaan pizzoja en suosittele

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2011
Rating: -2

Me olemme käyneet monta kertaa ja henkilökunta on ollut ystvällistä. Vähän sivussa päätiestä mutta ulkoinen ylätys. Erikoissalaattipöytä on suosikki olisipa muillakin sammanlainen. Jalkiruoat vahan kallis - perus jalkiruaksi. Lapsi ystävällinen. Menemme takaisin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2011
Rating: 0

Ruoka maultaan hyvää , mutta pizzat niin pieniä että oli yhtä nälkä pois tullessa kuin sisään mennessä ... en mene enään koskaan tuohon paikkaan ... aivan törkeä YLIHINNOITTELU ....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kalajoentie 8, 85100 Kalajoki - Route