Unknown

Fun Duck

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomaista kiinalaista ruokaa, paikan päällä ja mukaan. Monipuolinen valikoima kiinalaista ja thaimaalaista, nopea ja ystävällinen palvelu, hyvät raaka-aineet ja taidolla maustettu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 21.07.2017
Rating: 0

Aivan kamalan makuista ruokaa ja pahasti ylihinnoiteltua. Riisi oli jotain perus Uncle Bensiä, liha kumimaista eikä annoksessa ollut lainkaan kastiketta. Ei tarvitse kyseisestä kioskista toista kertaa ruokaa hakea. Palvelu oli ystävällistä, siitä ainoat pisteet.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2015
Rating: -1

Söimme paikanpäällä kanaa riisillä. Pidämme kiinalaisesta ruoasta, mutta tämä ei ollut sellaista. Liha oli kumista ja ruoka oli mautonta. Otimme ruokajuomaksi vettä ja tarjoilija nosti kylmäkaapista kannun pöytään. Vesi maistui pahalle, ilmeisesti oli seissyt jonkin tovin kaapissa. Sanoimme asiasta ja tarjoilija antoi viereisen kannun pöytäämme kylmäkaapista. Emme sitten juoneet vettä ollenkaan. Myös vessa oli epäsiisti. Ainoa plussa oli ystävällinen palvelu, mutta ravintolassa sitä odottaisi myös jotain muuta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.12.2014
Rating: 0

Erinomainen. Olen kiinalaisen ruuan ystävä, ja Fun Duck on minulle erinomainen take-away ravintola. Ruoka on hyvin valmistettua, annokset ovat runsaat ja kohtuuhintaiset. Aikaisemmin take-away hinnat olivat korkeammat, mutta nyt suurin osa annoksista on alle kympin. Henkilökunta on hyvin ystävällistä. Kevätrullia kannattaa maistaa, ne ovat aina tuoreita ja isoja!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.02.2014
Rating: 0

Pettymys. Take awaynä pekingin kanaa ja kanaa ja riisiä. Pekingin kana oli kumista ja siinä ei maistunut muu kuin tulisuus. Kana ja riisi oli kuivaa ja todella mautonta, eikä siinä ollut juurikaan kanaa. Paikan päällä oli ahdistava tunne kun olisi halunnut katsoa listaa rauhassa mutta heti tullaan urkkimaan. siinä sitten kiireellä piti päättää annokset. Ruoka oli niin pahaa että söimme mieheni kanssa vain pari haarukallista ja päätimme tehdä itse leipää. En todellakaan suosittele ainakaan take awaytä, en tiedä sitten millaista paikan päällä on syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.11.2013
Rating: 0

Lämmin, tunnelmallinen sisustus, ystävällinen henkilökunta, listalla paljon vaihtoehtoja, annokset runsaat. Viimeksi söin currykanaa, todella maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.02.2013
Rating: 1

Hyvää ruokaa, suht edullisesti. Selkeät ruokalistat seinillä helpottavat tilaamista. Mukava henkilökunta plussaa! :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2010
Rating: 1

Erittäin hiljainen ravintola, josta on sisustettu ympäristöön nähden yllättävän siisti. Tunnetuin annos lienee "kanaa ja nuudelia" joka onkin oikein hyvää. Henkilökunta on erittäin ystävällistä vaikka kielimuuri pikkuisen haittaakin. Toivotaan että ravintolassa alkaa tulla hieman vilkkaampaa tulevaisuudessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2009
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Myllystenpohjantie 1, 36200 Kangasala - Route

Options