Unknown

HAS Kebab Pizzeria

Rating 2.4 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

ennenkuin menin sisälle ravintolaan olin autossani puhelimessa ja huomasin kun ravintolan poikalapsi toisen lapsen kanssa heitteli asiakkaan unohtunutta lippistä liikkeen katolle. en maininnut asiasta, koska pelkäsin heidän lisäävän ylimääräistä makua pizzaani. Pizzan (istanbul) tilattuani lähdin kotiin syömään sitä. maistaessani sitä ekan kerran makua oli aivan käsittämätön. Pizza meni samantien roskiin. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN PAIKKAA!

Suosittelen ainoastaan terveysviranomaisille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 24.10.2014
Rating: 0

Leipäkebab ilman sylkeä kiitos. Kävin 6.7.2014 klo 19.30 Has Kebabissa Karkkilassa. Tilasin leipäkebabin mukaan hintaan 6,50 euroa. Paikan pitäjät taitavat olla turkkilaisia. Kokkeina oli kaksi naista, varmaan äiti ja tytär. Paikalla oli toinen suomalainen mies asiakkaana odottamassa annostaan. Juuri ennen kuin tytär kantoi minulle leipäkebabin pussissa kuulin keittiöstä sellaisen sylkemisäänen, juuri sellainen kuin joku vetää limaa keuhkoistaan ja sylkäisee pthyi. Veikkaan että sylkemisäänen tekijä oli se kokkina toiminut äiti. Ja sitten tytär toi minulle sen kebabin. En nähnyt keittiöön, enkä ehtinyt reagoida hirveästi, olin vain aika ällikällä lyöty joten otin sen pussin ja kävelin ulos. Katsoin sitä toista miestä joka odotti annostaan ja hänkin höristi korviaan niinkuin kysyäkseen että kuuliko hän nyt ihan oikein. Hän näytti myös kuulleen sen sylkemis äänen ja varmaan mietti että syljetäänkö hänenkin annokseensa. Tunsin olevani jonkinlaisen käänteis rasismin kohde. Kotiin päästyäni heitin annoksen roskikseen ja etsin tämän sivuston. Tästä lähtien kierrän paikan kaukaa. Ei läppä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 06.07.2014
Rating: 0

Hyvät kebut on

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2014
Rating: 0

hyvää on aina ollu ja hyvä palvelu

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.04.2013
Rating: 0

Paikkakunnan paras kanasalaatti!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2013
Rating: 0

Huonoin ikinä syömäni pizza. Järkky rasvanmaku jäi suuhun. Edelisen kerran söin tuolla kesällä ja silloin ok, nyt huono.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 05.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila - Route
http://ravintola-has.pizza-online.fi

Options