Serving lunch

Kinuskilla kahvila ja sisustuskauppa

Rating 3.2 / 5

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tuotteet hyviä, miljöö kiva, hinta liian kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.01.2016
Rating: 0

Mukava paikka, mutta ei aivan niin hieno kuin ollaan hehkutettu. Ruoka oli hyvää, mutta ei taivaalista. Kävimme syömässä noin 13-14, ei ollut edes ruuhkaa. Silti jouduimme odottamaan lähes 45min ruokia. Ihan ok paikka, tosin kallis!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2015
Rating: 0

Mukava yksilöllinen kahvila kaukana pääteistä. Pidin vanhasta ruukkimiljööstä ja paikan sisustuksesta. Myös lounaaksi syömäni porkkanakeitto oli hyvää, kuten myös sen kyytipojaksi tarjottu leipä. Korvapuustit olivat kuivahkoja.

Parkkipaikka oli jotenkin sekava, sillä ennen sitä oli pysäköintikieltoalueen merkki. Ihmettelin myös henkilökunnan passiivisuutta. Tyttöjä pyöri tiskin takana vaikka kuinka monta, mutta ilmeisesti vain yhdellä oli lupa tai rohkeutta keskustella asiakkaan kanssa. Tämän yhden ollessa varattuna sai odotella kassalla, vaikka pöydän toisella puolella joku järjesteli pulloja kaappiin ja joku vain toimettomana seisoskeli. Liekö olleet jotain juuri aloittaneita kesätyöntekijöitä...?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.06.2015
Rating: 0

Käyn n 3krt/kk lounaalla ja olen lähes aina ollut tyytyväinen ruokaan. Huomaa että ruokaan käytetään kunnon raaka-aineita!Ystävällinen palvelu ja mukava miljöö kruunaa kokemuksen :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

Lauantaibrunssi oli keskiverto, ei missään nimessä sen hehkutuksen arvoinen mitä olen paikasta kuullut.

Ruoasta ei juuri jäänyt käteen mitään erikoista. Ei mitään valtavirrasta poikkeavaa. Ehkä mustikkapannukakut sentään, muuten kaikki oli ihan kuin kotikeittiössä itse tehty.

Rauhallisena kesälauantaina asiakkaita oli ehkä kolmannes maksimista, mutta silti henkilökunta oli helisemässä. Jokin ruoka oli koko ajan loppu, samoin lautaset yms, joten jonoa kertyi vaikka ihmisiä oli vähän. Myös blokkaus oli erityisen hidasta. Täysin amatööritouhua, teki ihan pakaa katsoa miten paskasti hommat hoidettiin.

Miljööstä plussaa, mutta sisustus oli onnistuttu sössimään markan Paolo Coelho slogan -tauluilla ja muulla krääsällä.
Hinta/laatu-suhde reilusti pakkasella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.08.2014
Rating: 0

Käyn välillä, lähinnä la brunssilla. Tilatut annokset hyviä, mutta vaikka olen pieni naisihminen, nälkä jää. Miljöö upea.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 08.03.2014
Rating: 0

Vaikka runsas valikoima, niin hinnat ovat aivan liian korkeat.
Lounaslistat eivät useinkaan ole ajantassa/nähtävillä. (kaikki eivät todellakaan käytä FB:ia). Kahvilan sivuja on päivitetty viime viikosta saakka ja edelleen jatkuu päivitys....

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.01.2014
Rating: 0

Söin ruukkiburgerin, joka oli tajuttoman hyvää, mutta aika pieni. Plussaa juureslastuista, kivaa vaihtelua ainaisten ranskisten tilalle. Kakkuja olen maistellut, ja ne on aina hyviä! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.01.2014
Rating: 0

Mielettömän ihana paikka- menen uudestaankin. Viehättävä ja ystävällinen ruskeasilmäinen tarjoiliatar oli viedä jalat alta, niinkuin tämän suosittelema Milky Way -kakkukin. +++++

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2013
Rating: 0

VOHVELI OLI RAPEA, MUTTA TÄYTE TOI HIRMUISEN PETTYMYKSEN. TÄYTTEENÄ PITI OLLA PAHTOPAISTIA. JA KAI SITÄ OLIKIN, OLI VAIN NAAMIOITU JOHONKIN VALKOISEEN KASTIKKEESEEN, MIKÄ EI HYVÄÄ OLLUT. MAISTUI ENEMMÄN KAUPPOJEN VALMIILTA SIENISALAATILTA.
JÄLKIRUOKINA MAISTELTIIN KOLMEA ERI LEIVOSTA JA MIKÄÄN NIISTÄ EI HERÄTTÄNYT HURRAAHUUTOJA. KAIKISTA PUUTTUI MAKU. ULKONÄKÖ OLI KOHDILLAN, MUTTA MAKU ON KUITENKIN SE AVAINTEKIJÄ.
KOTITEKOINEN JUUSTOKAKKU LYÖ LAUDALTA JOKAISEN MAISSTELLUN TORTTUPALAN.
PALVELUSSAN EI OLLUT MITÄÄN VIKAA. JA VESSA OLI PUHDAS JA TUOKSUI SIISTILLE. ULKONA OLEVAT RAUTATUOLIT OLIVAT KAMALAT ISTUA ISON IHMISEN ALLA, SIKSI JÄLKKÄRIT NAUTITTIN SISÄTILOISSA.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 990€ Added: 27.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ruukinkuja, 04500 Kellokoski - Route
0443652832
http://www.kinuskilla.fi

Options