Opens at 11:00

Cafe&Bar Ankkuri

Rating 3.2 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ainoa mikä paikassa on kohdillaan, on puitteet. Miljöö on viihtyisä ja perinteikäs. Mikään muu ei sitten oikein ollutkaan kohdallaan ainakaan minun kohdallani. Palvelu oli uskomattoman, pöyristyttävän hidasta ja törppöä, ei alkeellisintakaan käsitystä tarjoilijan perusperiaatteista. Tarjoilijoihin ei saanut mitään kontaktia eivätkä he havainnoineet asiakasta. Piti mennä itse tiskille sanomaan että saisinko tilata. Sama juttu maksaessa. Ruuan tulo myös viipyi todella kauan, ja juomakin tuotiin vasta ruuan kanssa. Meinasin nääntyä odotellessa. Ihan luokatonta toimintaa. Tilannetta ei pelastanut se, että sitten kun kontaktin sai, yritettiin olla ystävällisiä. Ei ystävällisyys auta jos tarjoilu ei pelaa sitten niin yhtään. Ja sitten se ruoka. Samanlaista tai parempaa olisin saanut menemällä johonkin geneeriselle grillille, samat kastikkeet ja ranskanperunat yms oli täälläkin. Ei siis todellakaan ravintolatasoista eikä miljöön tasoista ruokaa. Onneksi ei ollut myöskään kallista. Pisteenä iin päälle miljöön viihtyisyyskin häiriintyi siitä, että musiikki soi liian kovalla. Todella iso pettymys oli tämä perinteikäs paikka, joka ansaitsisi arvoisensa ruuan ja tarjoilijat. Kovaan koulutukseen ja pian!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.08.2015
Rating: 0

Ruoka oli erittäin hyvää, mutta palvelu huonoa jahidasta. tilasimme ala carte listalta lounasaikaan ja jouduimme itse mennä maksamaan kassalle tovin odoteltuamme tarjoilijaa, vaikka ravintolassa ei ollut kiireistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 31.03.2015
Rating: 0

Aivan mahtava ruoka ja palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.05.2014
Rating: 0

Perunat erittäin usein surkeita "nahkapottuja". Ei käy selitykseksi että 'tulevat valmiina jostain muualta'

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.05.2014
Rating: 0

Ankkurin A la carte lista on todella monipuolinen, ehkä liiankin, ja seurueeni testaamat ruoat ovat yllättäneet erittäin positiivisesti. Salaattipohja on pääruokasalaateissa monipuolinen sisältäen kattavasti eri vihreitä salaatteja, makumaailmaa on haettu marinoiduilla sipuleilla, pähkinäkrokanteilla, erilaisilla kasviksilla ja maukkaalla kastikkeella pääraaka-aineen laadukkuutta unohtamatta. Burgeriannokset on koottu pääsääntöisesti normitasoa laadukkaammista aineksista ja makuihin on satsattu. Pääruokalistan risotto oli juuri oikeanlaista kypsyydeltään ja maultaan. Etanapannussa olisi kuitenkin hieman kehittämistä, nykyinen kuorrute ei tue etanoiden makumaailmaa. Annoskoot ovat runsaat. Hintataso on silti Ankkurissa erittäin kohtuullinen, palvelu on hyvää ja tunnelma miellyttävä, joten ehdottomasti kyseessä on kokemuksieni perusteella Meri-Lapin ykkösravintola, joka toimii loistavasti myös lounasaikana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.04.2014
Rating: 0

Lounaan taso vaihtelee liian paljon, välillä ruoka on ihan mautonta ja välillä liian suolaista. Puolivalmiita eineksiä käyetään liikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi - Route
040 6853 500
http://www.merihovi.fi

Options