Opens at 10:30

Ravintola Lai Fu

Rating 4.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (44)

Tilasin lounaan mukaan. Minulla annettiin laatikko johon pakkaisin haluamani ruoan mukaan ja samalla minulle sanottiin että max. 10 sushia. Ensinnäkin laatikkoon ei olisi edes mahtunut tuota kymmentä sushia vaikka olisin täyttänyt koko laatikon pelkillä susheilla. Annos joka mahtui take away laatikkoon oli aivan surkean pienen kokoinen siihen nähden että jos olisin syönyt ravintolassa olisin saanut syödä niin paljon kuin sielu olisi sietänyt. Pyysin suurempaa laatikkoa ja näytin ettei tähän mahdu edes kuutta sushia yksinään ja vastaukseksi sain tylyn: ei käy. Pyysin pussissa olevaa soijaa mukaan mutta siitä olisi pitänyt maksaa vielä ylimääräinen euro lisää. Sanoin palvelun oleva surkeaa mutten saanut vastaukseksi edes katsekontaktia. Se oli minun viimeinen kertani kun astun jalallani siihen ravintolaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.11.2017
Rating: 0

Ravintola-alan ammattilaisena voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa lounasaikana. Ruoka erittäin hyvää, tunnelma kotoinen ja palvelu hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.11.2016
Rating: -3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hinta-laatu -suhteeltaan yksi pääkaupunkiseudun parhaista aasialaisista lounaspaikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2016
Rating: -3

Todella hyvä ja laadukas paikka, sekä ystävällinen palvelu. Buffet oli runsas ja monipuolinen, erityisesti sushit olivat erinomaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: -3

Lounaspöydän sushit ovat raikkaita ja maistuvia. Samoin lämpimät ruuat ovat paremmin maustettuja verrattuna moniin muihin lounaspaikkoihin. Lämminhenkinen tunnelma! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2015
Rating: -3

Hymyilevä henkilökunta, monipuolinen buffet ja maistuvaa ruokaa. Suositteluni!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.09.2015
Rating: -3

Kylläpä maistui. Kaikista kiinalaisista ei ole voinut sanoa samaa. Oli ensiokeilu mutta ei varmasti viimeinen. Seurueessa 4 henkeä jotka kaikki olivat samaa mieltä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.08.2015
Rating: -3

Tälle yhdelle mutsille joka veti shown 3 € hinnasta. Olin paikalla lounastamassa samaan aikaan kun teidän show alko. Teidän yksivuotias sotkee jo 3€ edestä. Sinäkö siellä siivot kun lähdet että minun on mukava tulla istumaan teidän jälkeen käyttämäänne pöytään? Itsellänikin on lapsia ja tiedän että ruokaa löytyy lattialta pöydälle ja kaikkialta siltä väliltä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.08.2015
Rating: -3

Negatiiviset kommentit tästä paikasta taitaa tulla huonola some kieli naapurin kebab-paikasta. Lai Fu:ssa erinomainen buffa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.05.2015
Rating: -3

Erinomainen, maistuva, monipuolinen lounas. Ystävällistä ja iloista palvelua. Suosittelen ja tulen ehdottomasti uudelleenkin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.03.2015
Rating: -3

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kirkkotallintie 4A1, 02400 Kirkkonummi - Route
098531255

Options