Unknown

Ravintola Lida

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kebabliha toi ikävästi limaisuudellaan mieleen uunisulatetun pakastekebabin. Iskenderin jukurtti muistutti sekä sopimattoman makean makunsa että vetelyytensä puolesta banaanijukurttia. Tuliseen versioon mahtui sentään kipakka potku, joka pelasti fiilistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2015
Rating: 0

Ehdottomasti paras kebula Suomessa, missä olen käynyt! Todella ystävällinen henkilökunta, ruoka halpaa sekä hinta-laatusuhde kohdillaan. Kaiken lisäksi varsinkin kebab annokset ovat todella hyviä!

Plussana kaiken tämän päälle, Lidan väki ostaa tarvikkeensa Citymarketista, eli elintarvikkeet ovat laadukkaita. (Olen itse henkiökohtaisesti nähnyt usein Lidan työntekijöitä ostamassa suuria määriä salaattia, juomista ym.)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 11.06.2013
Rating: 0

Ruoka on perushyvää pikaruokaa, ja kotiin toimitetut ateriat tulevat välillä uskomattoman nopeasti, ja keskimäärinkin nopeasti. Edellinen asiointi täällä oli kotiin tilatut 2 vapaavalintapizzaa, jotka tulivat komeasti alle 20 minuutissa puhelinsoitosta 5 kilometrin päähän.

Itse ruokailutila on melko viihtyisä, ja sieltä löytyy tv sekä radio, joten sielläkin viettää mielellään aikaa porukalla silloin tällöin. Henkilökunta on ystävällistä ja tekee ruoan kuin ruoan nopeasti ja vieläpä hyvin maistuvana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.01.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options