Unknown

Ravintola Pooki

Rating 3.3 / 5

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Merikoulun harjoitteluravintola.

Toiminta siis pyörii opiskelijoiden toimesta, joskin ohjaavat opettajat huseeraavat salissa neuvomassa ja opastamassa.

Sisääntullessa heti erottuu normaalista lounaspaikasta siinä, että tiskintaus on tarjoilijoita täynnä tungokseen saakka.

Välittömästi istuuduttuamme tullaan kyselemään tilauksia, juomaa ja ruokaa.

Pääruokia tarjolla paria sorttia, alkusalde ja keitto noutona. Jälkiruoka jälleen tarjoiltuna. Lisäksi listalla mainittuna keittiömestarin annos, mitä ei tällä kertaa kuitenkaan saa sillä kauhan varressa kuulemma ensimmäisen vuoden opiskelijat, ja näitä erikoisannoksia tulee vasta myöhemmässä vaiheessa..

Pääruoan nakkikastike on arkisuudessaan mainion näköinen annos kun se on aseteltu lautaselle ravintolatyyliin, jopa muutama vihreä asia ristissä annoksen päällä. Samalla tyylillä toteutettiin myös seuraavan päivän lindströminpihvit..

Ruoan taso on hintaansa nähden ihan ok, palvelukin tehokasta johtuen tarjoilijoiden suuresta määrästä, henkilökunnan hinta kun ei ole tässä tapauksessa ongelma. Hieman tosin hapuillevaa on toiminta osin, mutta mitä sitten, oppimassahan siellä ovat...

Kokonaisuutena ihan mainio paikka, ja etenkin pöytiintarjoilu tämän hintaluokan lounaspaikoissa ei ole ihan jokapäivänen kokemus...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.04.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Lehmustie 4, 48130 Kotka - Route