Opens at 11:30

Ravintola Bhanchha Ghar Kouvola

nepalese, indian, asian
Rating 3.9 / 5

Bhanchha Ghar Restaurant will feature an outstanding Nepalese and Indian cuisine with a touch of western influence in an upscale and cozy atmosphere.


Reviews (4)

Lounasaikaan ainakin saatu kelporuokaa parilla kerralla. Piti valita n. 5 lounasvaihtoehdosta ja ruoka tuli kohtuullisessa ajassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.03.2017
Rating: 0

Lounastarjous vailla vertaa! Valitse kanaa, lihaa, lammasta tai mereneläviä ja perusmaut loistavia. Myös combo mahdollisuus eli yhdistelemällä saat helposti vaihtelua. Riisi uuri tehtyä ja naan-leivät saivat pyyhkimään viimeisetkin pisarat eri kastikkeita. Erityisesti garlic shrimp, fish rogan rosh ja paneer kahari ovat omia suosikkeja. Sopivan tulista, vaikka voisi olla enemmänkin. Vain salaattipöydän anti kehnoa, voisi olla muutakin kuin porkkana-jääsalaatti-kurkku-skaalaa.
Palvelu ystävällistä ja sujuvaa. Pientä haparointia mutta asiallista. Miljöö kutsuva, musiikki vie mennessään Nepalin vuoristoille..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.01.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hain take away annokset. Loistava, nopea palvelu. Ruoka-annokset olivat reilunkokoiset, liha pehmää ja kastiketta riittävästi. Oikein maukas setti. Haen kyllä toistekkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Ystävällinen palvelu, viihtyisä ja siisti ravintola ja lounaaksi nautittu Butter Chicken vastasi täysin odotuksia. Erinomainen paikka lounaalle, sillä palvelu oli nopeaa! Hienoa, että Kouvolastakin löytyy hyvä nepalilainen ravintola!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.10.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Torikatu 3A, 45100 Kouvola - Route
0418062704
http://www.bhanchhaghar.fi

Options


googleMapsPlatformApiKey