Unknown

Rosso Kouvola

Rating 3 / 5

Reviews (6)

Lounas pikaisesti ja helposti. Hyvä sijainti matkaajalle vain korttelin päässä asemalta. Salaattipöytä oli runsas ja tapasmainen. Ainoa jota ei lautaselle päätynyt oli kylmä ja öljyinen pastasalaatti. Pääruokana oli kasvissyöjillekin onnekkaasti kelpaava falafel, lisukkeena villiriisi ja tomaattinen - yllättäen tulinen - kastike. Falafel oli täyttävä ja salaattia kelpaa santsata. Hinta ravintolalle sopiva.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.01.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintolan henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Ruoasta taas ei voi samaa sanoa, ja ikäväkseni ruoan laatu vaihtelee todella paljon. Suurin osa kerroista tulee ajateltua, että miksihän tänne taas tulin. Raastepöydässä myös välillä ollut homeisia tomaatteja. Rosson valkosipulileipä kuitenkin erinomainen ja ihan vain sen takia voisi harkita uusintakäyntiä kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka Kylmää Jonka Jälkeen lämmitettiin mikrossa ja yritettiin tarjota sama pihvi uudestaan muitakin annoksia tuli väärin ja annokse tkaikki er iaikaan pöytään osa oli jo syönyt kun viimeiset sai ruokaa ja vielä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.08.2014
Rating: 0

Ei mikään gourmet elämys, mutta syöhän tätä nälkäänsä. Salaattipöydästä löytyy taivaallista valkosipulikastiketta. Palvelu erinomaista ja nopeaa ollakseen "vain Rosso". Hinta ihan kohdallaan. Ei kovin tasalaatuista. Marsalakastike on toisinaan huumaavaa. Lapset huomioitu erinomaisesti omalla listallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2014
Rating: 0

Rosso on aina luotettava. Hyvää ruokaa, kuitenkin hidasta palvelua. Paikkoja on yleensä vapaana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2012
Rating: 0

Joko sattunut huono tuuri tai sitten paikassa on vaan keskimääräistä hitaammat tarjoilijat. .. Mutta joskus on käynyt niinkin että tarjoilija ei ole yli 10 minuuttiin tuonut ruokalistoja/ kysynyt ruokajuomista ja siinä vaiheessa olen kyllästynyt odottamaan. (paikka ei ollut edes puolillaan silloin) sitten jos/kun tilauksen on onnistunut tekemään niin ruokaa on kyllä saanut ja ihan hyvän makuistakin.

Viime kerralla palvelu oli hyvää ja nopeaa. Piti päivittää arviointia ja nostaa palveluarvostelua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.01.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppalankatu 3, 45100 Kouvola - Route