Senaste recensioner: Kouvola

Elielel
40 Recensionen

Treffipaikaksi vikavlinta. Paikka humisi torstai-iltana tyhjyyttään, tunnelmaa ei parantanut ainakaan tiskin takana kännykkää räpläävä nuorukainen ja kaiuttimissa raikaava peruspoppi. Miljöö oli alakerrassa tunnelmallinen ja keittiön toiminaa olisi ollut mukava katsoa. Kuitenkin arjoilija ohjasi meidät ikkunaan, missä tunsi olevansa paikallispizzeriassa- vain paperliina-automaatti puuttui. Syömäpuikkoja sai pyytää erikseen, ei näköjään ole suosiossa?
Ruoka oli moitteetonta, kiinalaiset maistuivat susheja paremmin. Alkupalana 10xsushilajitelma, kanaa ja kasviksia sekä kanaa ja vihreää currya. Ei sykähdyttänyt mutta nälän vei. Isot annoksrt mutta riisi loppui kesken (vain yksi kuppi?).

Ps. Kiivi-sushi vitsinä? Traumaattista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 04.09.2017
Betyg: 0
Elielel
40 Recensionen

Pieteetillä tehtyä aitoa ruokaa.
Viihtyisä ja menun mukaan lupaava paikka. vaikka lämmin broilerinrintasalaatti kuulosti listalla melko mitäänsanomattomalta, oli itse kana oli suussasulavaa. Täydellinen mauste, mehukas ja riittoisa annos. Ohuena grillattu mutta ei päässyt kuivumaan.
Pöytäseurueen muut valinnat olivat edullinen kasvis Midjan ja tyyris karitsan paistetut sisäfileet. Kasvisannos oli runsas, hummus erinomaista ja arinaleipää tuhdisti. Kerrankin kasvisruoka oli hyvin maustettua ja täyttävää!
Lammas oli hintansa arvoinen ja ehdottomasti paikan bravuuria. Ainoa miinus oli odotusaika ja eri tahdissa saapuvat annokset.
Salaattipöytä kuuluu annoksiin ja antoi pureksittavaa nälkäiselle seurueelle. Myös viinilista on kattava, jopa talon oma punkku oli positiivinen, erityisesti kanalle ja lampaalle sopiva yllätys. Muuten viinejä saa rajoitetusti laseittain eli pullo on melkein pakollinen ostos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2017
Betyg: 0
Elielel
40 Recensionen

Tällä keitolla mennään pitkälle. Torin kupeesta löytyvä rafla hoitaa hommansa asiallisesti. Viikonpäivien vakio keitot ja aina runsas salaattipöytä vievät nälän varmasti. Keittiöstä kantautuva grillin sihinä ja tuoksu kyllä onnistuvat usein haalimaan annoksen, erityisesti broilerinfilee oli maukas mutta hivenen kuivahko. ja saa niitä yrttejä ehkä itselleenkin napsia...
Kuitenkin miinuksena työväen huolettomuus ja aina saa jotain etsiä ennen kuin löytää. Myös keittokuppi on suorastaan säälittävän pieni. Onneksi saa santsata. Terde on houkutteleva lisä, mutta varokaa puluja ja lokkeja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.08.2017
Betyg: 0