Uusimmat arvostelut: Kouvola

Elielel
41 arvostelua

Lounas pikaisesti ja helposti. Hyvä sijainti matkaajalle vain korttelin päässä asemalta. Salaattipöytä oli runsas ja tapasmainen. Ainoa jota ei lautaselle päätynyt oli kylmä ja öljyinen pastasalaatti. Pääruokana oli kasvissyöjillekin onnekkaasti kelpaava falafel, lisukkeena villiriisi ja tomaattinen - yllättäen tulinen - kastike. Falafel oli täyttävä ja salaattia kelpaa santsata. Hinta ravintolalle sopiva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.01.2018
Arvosana: 0
ECMIC
1 arvostelu

Iskender kebab oli maukas mutta hintaansa nähden olisi saanut olla ainakin 10% enemmän syömistä.

Hinta tuli muutenkin vähän yllätyksenä, kun ulkoikkunassa olevassa menussa oli vielä vanhat hinnat näkyvillä ja uudet olikin sitten päälle euron lisää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 04.01.2018
Arvosana: 0
Elielel
41 arvostelua

Treffipaikaksi vikavlinta. Paikka humisi torstai-iltana tyhjyyttään, tunnelmaa ei parantanut ainakaan tiskin takana kännykkää räpläävä nuorukainen ja kaiuttimissa raikaava peruspoppi. Miljöö oli alakerrassa tunnelmallinen ja keittiön toiminaa olisi ollut mukava katsoa. Kuitenkin arjoilija ohjasi meidät ikkunaan, missä tunsi olevansa paikallispizzeriassa- vain paperliina-automaatti puuttui. Syömäpuikkoja sai pyytää erikseen, ei näköjään ole suosiossa?
Ruoka oli moitteetonta, kiinalaiset maistuivat susheja paremmin. Alkupalana 10xsushilajitelma, kanaa ja kasviksia sekä kanaa ja vihreää currya. Ei sykähdyttänyt mutta nälän vei. Isot annoksrt mutta riisi loppui kesken (vain yksi kuppi?).

Ps. Kiivi-sushi vitsinä? Traumaattista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.09.2017
Arvosana: 0