Unknown

Domino Pizza

Rating 2.3 / 5

Reviews (16)

Tilasin perhepizzan, joka pääsi palamaan pohjasta oikein kunnolla. Pizzanhan kuuluukin saada pohjaan väriä, muttei niin että pohja hiiltyy. Puolet pizzasta oli syömäkelvotonta, toisesta puolesta söimme osan odotellessamme arvon naishenkilöä, joka tekikin oharit. Heti ensi haukkauksella huomasin että nyt oli pizzassa mennyt paisto yli oikein reippaasti, joten menin kassalle mainitsemaan asiasta. Kassan suomalainen henkilö käski odotella hetken, ja kertoi tulevansa hetken päästä. Hänellä oli puhelu kesken, lopetteli sen jonka jälkeen palveli asiakkaan toisensa perään. Kun asiakkaita ei enää ollut, poistui takahuoneeseen. Pois lähtiessämme kysyin, miksei hän palannut asiaan sovitusti, hän kertoi olleensa silloin puhelimessa. Kysyin että onko hän edelleen puhelimessa, hän kertoi sitten tulleen muutamia asiakkaita, kysyin että eikö olisi ollut korrektia kuitenkin hoitaa asia sovitusti, sain vastaukseksi pitääkö saada hyvitystä. Kyseinen työntekijä ei mielestäni pätkääkään välitä miten asiakasta kohdellaan.
En halunnut jäädä kinaamaan onnettoman kanssa, enkä myöskään halunnut siinä vaiheessa hyvitystä. Onneksi kyseisen paikan voi sivuuttaa jatkossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.07.2017
Rating: 0

ruuat ovat olleet hyviä ainakin tällä hetkellä. mutta miinusta tulee palvelusta,muut ei oikein ymmärrä suomea ja yks suomalinen työntekijältä kun kysyy jotain ei hetkauta edes korviaan.toinen miinus on että limmparit on yleensä loppu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yli 10 kertaa kotiinkuljetuksella tilattu ruokaa ja useita kertoja paikanpäällä syöty. Mitään moitteita ei pojille voi antaa. Lyö kotipizzat 10-0.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2015
Rating: 0

Omalla käynnillä paikka oli TODELLA epäsiistissä kunnossa. Useassa pöydissä edellisten asiakkaiden astiat, lattialla roskia (näin kun tarjoilija nosti maasta servetin ja laittoi sen pöydällä olevien astioiden sekaan, eikä vienyt sitä suoraan roskiin) ja ravintolan ikkunat olivat todella likaiset. Ymmärrän että tilaukset hoidetaan alta pois, mutta n. 40 min vierailumme aikana (lopulta olimme ainoat asiakkaat paikalla) ei ravintolassa suoritettu mitään siivoustoimia vaikka enää ei ollut edes mitään ruokia jonossa ja paikalla oli kaksi työntekijää, eli ei pitäisi olla ehtimisestä kiinni. Eli en voisi sano viihtyisäksi kokemukseksi. Itse ruoka oli melko mitään sanomatonta, ei mitenkään mieleenpainuvaa hyvässä tai pahassa. Ruoan osalta käytetty raha ei jää harmittamaan, mutta ympäristö oli aivan järkyttävä ja jo sillä perusteella taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi käynniksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.07.2015
Rating: 0

Pizzeria laittaa lehteen tarjouksia joita eivät sitten kuitenkaan myönnä. Ei jaksa puhelimessa alkaa vääntämään ja tinkimään, tiedä mitä sitten ruokaan laittaavat. Ei kiitos ja boikottiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2015
Rating: 0

Siiti paikka, ok pizza, tänne on helppo tulla parkkipaikkoja löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Käytiin lounasaikaan mättämässä pizzat napaan. Täytteiden määrä, niiden asettelu ja pizzan ulkonäkö kohdallaan (koko oli suuri). Maussa ei valittamista, mutta eipä mitään erityistä ylistettävääkään. Tunnelmaltaa kuitenkin mukava ja asiakkaat huomioiva paikka, joten kyllähän täällä mielellään kävisi vaikka toistekkin,

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 20.08.2014
Rating: 0

Pizzat todella mauttomia ja löysiä. Pohja maistuu ihan pahville. Tarjoilija tiputteli veitsiä ja haarukoita lattialle ja laittoi nopeasti ne puhtaiden joukkoon odottamaan syöjiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Kebab annokset ja pizzat ovat isot, kun syö paikanpäällä. Hieman mauttomia, mutta nälkä lähtee. Perus pizzeria.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.05.2014
Rating: 0

Pizza suorastaan ui kebab kastikkeessa. Maku oli muuten ihan perus, eli ei yllättänyt positiivisesti eikä kyllä kauhean negatiivissesti.

nälkäänsä syön, mut ei muuten,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Options