Opens at 10:00

Fado Lounaskahvila

Rating 4.6 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tedella hyvää rouka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.10.2015
Rating: -3

Kello puoli yksi ja kaikki lopussa. Istuimme pöydässä noin puolituntia ja koko sinä aikana ei täydennystä tullut. Siivoton noutopiste. Meiningillä purkista suoraan asiakkaalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Salaattilounas tosi hyvä. Aina saa kun tilaa ravintolassa salaatin saa jännittää, mitä saa ja onko tuoretta. Fadon salaatti tehty ihanan tuoreista aineksista, aluksi katsoin, että täytettä on vähän mutta loppupeleissä en jaksanut syödä kaikkea :) salaatinkastike tosi hyvää ja siis itse salaattipohja myös. Jälkkärikahvi hitusen kallis (4,20), mutta hyvää sekin. ainoa miinus, että osa leipäviipaleista oli kuivia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.07.2014
Rating: 0

Käytiin heinäkuun alussa lähimmässä ravintolassa eli Fadossa syömässä salaattiannokset lounaaksi. Otin vihersalaattipedille kanaa ja fetaa. Palvelu ja ruoka olivat ensiluokkaisia, vaikka kahvila onkin pieni pöytämäärältään. Ehdottomasti tulevan kuopiolaisopiskelijan ykkösruokapaikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2014
Rating: 0

Todella mukava pieni lounaspaikka! Viihtyisä tunnelma, harmi etten ehtinyt syödä paikan päällä vaan otin mukaan. Täysin vegaanista annosta kaipailin minäkin mutta onneksi juuston sai korvata oliiveilla, siemeniä oli runsaasti ja salaatin kastike oli herkullista! Täyttävää oli, varsinkin kun smoothien sai salaatin yhteydessä todella edullisesti. Ihana kesäinen lounas! Ja lisänä todella ystävällinen palvelu! Menen uudestaankin! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.06.2014
Rating: 0

Kuopion paras salaattilounas, lounaslähettipalvelu on loistava. Suosittelen! Kokonaan vegaaninen vaihtoehto olisi toivottua koska Kuopiosta sellaista on vaikea löytää. Salaatin sai ennen lounaslipun hinnalla mutta hintoja on nostettu. Koen että on ihan perusteltua pyytää lihaa sisältävistä salaateista kovempaa hintaa mutta tuntuu että esim. pelkän juustosalaatin hinta 8,90e on korkeahko.(Monessa paikassa saa samoihin hintoihin salaattipöydän lisukkeineen, jälkiruokakahvin sekä keiton)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.02.2014
Rating: 0

Todella isot ja täyttävät salaattilounaat. Runsaasti eri vihreää pohjassa, siemeniä sekä täytteitä. Ympäristö ja tunnelma ihana..aivan kuin olisit ulkomailla keskellä Savoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.02.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakatu 22, 70100 Kuopio - Route
010 219 6052
http://www.fado.fi/

Options