Closed now

Presso Ykkösrasti - Kuopio

Rating 2.8 / 5

Reviews (5)

Hampurilaispihvit liian suolaisia, jonkun pitäisi maistaa, kaksi hamurilaista yhden hinnalla ok. ..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 13.02.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pistäydyin kahvilla ja olin juuri maksamassa, kun huomasin pehmiskoneen. Olisin ottanut sen vielä jälkkäriksi, mutta olisi pitänyt kuulemma ostaa se erikseen viereiseltä kassalta. Ei kun vaan jonon jatkoksi. Jäi ostamatta. Kyllä on asiat hoidettu monimutkaisesti ja tehty vaikeaksi.! Erittäin huonoa asiakaspalvelua! No, poikkeampa tästä lähtien kahville sellaiseen paikkaan, missä asiakasta ei kyykytetä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2014
Rating: 0

Enemmän kasvivaihtoehtoja lounasruuaksi, kuin vain keittoja ! Vaaleaa lihaa ja lähiruoka kalaa. Koko talven ollut joka kerta sinlihaa jota niveloireiset eivät voi syödä! Mitä on nakit ja perunamuusi ? Eikö mielikuvitusta ole enempään ? Esimies nainen voist olla ystävällisempi ja palvelevampi, näytä joskus nyrpeää naamaa, et toivota hyvää ruokahalua tai kysy asiakasetulipuketta. Sinut pitäisi kouluttaa asiakaspalvelluun, lyöt vain rahat koneeseen ja siihen tasoon se jää ! Pysy siellä "piilonvieressä" ja nuoret osaavat asiakaspalvelun. Joskus menee ruokahalut tästä syystä. Kokit ja muu henkilökunta osaavat palvelutehtävänsä. Ennen kävin usein, nyt ei ruoka ja taso miellytä. Kanta-asiakas.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.05.2014
Rating: 0

Tänään 19. 2. klo 13.00 keitto aivan vesilirua !
Keiton pitäisi olla hieman sosemainen jos kysessä kurpitsakeitto ! Kulhon pohjalta kaavittua ja siellä täällä muutamia sattumia.
Paras asiakaspalvelija suomea puhuva venäläinen nainen. Sianlihaa ja makkara jotka molemmat ravintoarvoltaan halpoja ja ei ravintoarvoltaan kuin "mössöä" ! No, sitähän rakennusmiehet syövät. Nyt kun ravintosuositus on kasvispitoinen ruoka ja vaale liha ja kala ! Sitä on harvoin tarjolla.
Kokit täysin eri tasoa ja vähän yli kolmekymppinen ristiverinen kaveri tekee kunnon keittolounaan ! Tasaista sosemaista hienosti maustettuja keittoja !
Hyvä olisi olla asiakaspalautelaatikko johon kävijät voisivat kirjoittaa kommenttinsa ja kokemuksensa. Antaisi tason kuvan ottaa palautetta vastaan ! Kiitos !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2014
Rating: 0

Runsaan lounaan hinta vain 7,80€. Sijainti hieman sivussa, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Todella maukasta lähiruokaa, ei mitään eineksistä lämmitettyä muonaa, vaan taidolla ja tunteella tehtyä!

Henkilökunnan palvelualttius vaihtelevaa, välillä kassalla nyrpeää naamaa, välillä taas iloista ja rempseää savolaisasennetta.

Hyvä lasten leikkipaikkakin löytyy, vaikkei minulla lapsia olekaan.

Suosittelen ehdottomasti jo pelkän ruoan ja makujen takia!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.11.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tasavallankatu 26, 70620 Kuopio - Route
http://www.presso.fi/kuopio-ykkosrasti.html

Options