Kitchen is open

Scandic Kuopio

hotel restaurant
Rating 1.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin töykeää palvelua ja ylimielistä asiakkaan kohtelua. En suosittele kenellekkään. Koppavat hotellikeisarit yrittävät yltää eurooppalaiselle ystävälliselle hotelli tasolle. Ei kiitos!! Kuopiolaista asiakkaan aliarvioimista, ei kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2016
Rating: -1

Hotelliyöpymisen yhteydessä söimme illallisbuffetin. Gluteiiniton vaihtoehto tuli suoraan keittiöstä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Kunniamaininta nuorelle tarjoilijamiehelle, joka hoiti hommansa kiitettävästi ja sai meidät viihtymään erinomaisesti. Scandicin kanta-asiakkaan voucherit ja alennus tekivät hinnastakin hyvin kilpailukykyisen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.04.2015
Rating: 0

Total catastrophe! ! Chicken was terrible in both meals. Free ice cream does not cover this disapointment. NEVER AGAIN! Cannot recommend to anyone.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.07.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.06.2012
Rating: 0

Hotellin respasta sai alennuskuponkeja tähän ravintolaan, joten tuntui järkevältä käyttää ne illalliseen. Hinnat olivat muuten ehkä vähän turhan korkeat. Alkupalat sai noutaa buffetista. Ruoka oli ihan hyvää, muikut eivät kuitenkaan ihan sellaisia kuin olisi odottanut täällä muikkukaupungissa (siis aika isoja ja eivät täysin rapeita). Jälkiruoka-annokset ja kahvit olivat täysin ylihintaisia laatuun nähden. Ihan kelpo hotelliravintola, henkilökuntakin mukavampaa kuin respassa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options