Långvik Bistro
Experience tastes of the finest ingredients. Långvik food philosophy is to enjoy the seasonal delicacies, ecologically produced and prepared with fineness. The menus in Långvik are consist of the best seasonal ingredients.
Our location among the rich hunting and fishing grounds inspire our kitchen to try out the season's most appealing and tastiest local products for our guests' enjoyment and pleasure. It is easy in Långvik to combine good food in different occasions, in everyday life, as well as during celebrations.
Customer experience
Reviews (20)
These reviews don't affect the average
Alkupalat ja pääruoka tulivat samaan aikaan, eikä tähän kommentoitu muuta kuin että ”varmaan käynyt joku virhe”. Lisäksi kahden henkilön tilaamat hampurilaiset olivat jäähtyneet ennen tarjoilua, pääruoka tuli siis lähes kylmänä. Palvelu ei muutenkaan toiminut, jouduimme käydä tiskillä olevasta vesisäiliöstä täyttämässä laseja, kun tarjoilija ei näkynyt eikä kuulunut vaihtamaan vesikannua. Ja kiireestä ei ollut kyse, ravintola oli lähes tyhjä. Reissu oli pettymys, koska ruoassa oli potentiaalia
Ruoka oli todella herkullista ja tarjoilijat hyvin perehtyneitä siihen mitä tarjoilevat. Naishoville 10pistettä! Suosittelen lämpimästi!!
Miellyttävä paikka, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkasti. Paikka huokuu laatua. Ruoka oli erinomaista, samoin siihen valitut viinit. Pientä miinusta ainoastaan lihasta, joka oli omaan makuuni liian raaka. Palvelu oli erinomaista.
Päivälliseksi valittiin hotellin ehdottama menu. Täytyy sanoa, että näin hyvää settiä ei ole pitkiin aikoihin saanut. Alkuruoaksi vasikkaa lisukkeilla - kaunista ja maittavaa. Pääruoan siika oli hyvin paistettu ja suolattu ja kala-annoksen koko oli todella riittävä. Lisukkeina kukkakaalta useammassa muodossa - herkullista. Jälkiruoka maitosuklaafudge lisukkeineen ryyditti menun loppuun. Suosittelen lämpimästi tutustumaan paikan herkkuihin!
Kirkkonummi on jostain kumman syystä saanut kaksi ravintolaa jonka kaltaisia ei muista Helsingin ympäyskunnista löydy.
Toinen on kauppakeskustassa, takapihalla ja todella hyvä.
Toinen, se josta nyt on kyse, taas kaukana mistään, metsän keskellä, meren rannalla Tanskarlassa.
Maistelumenu lisättynä talon viinipaketilla oli kokonaisuutena todella hyvä!
Maaliskuun lopun torstai-iltana, Långvikin hiljaisessa Bistrossa, palvelu oli huippuluokkaa.
Maistelumenun annokset tulivat sopivaan tahtiin taitavien tarjoilijoiden etäseurannan ansiosta.
Mukavan lisän antoivat niiden välissä tarjoillut amouse bouchet.
Viihdyimme aterian ja takkatulen parissa reilut kolme tuntia. Ei ollut kiirettä vaan nautimme.
Kiitos keittiölle ja salille.
Ympäristönä Kansallis-Osake-Pankin ex koulutuskeskus on renovoitu hienosti. Historiaa on näkyvissä, alkaen Lassilasta ja Kekkosesta ja 1973 - avauksen alkuperäisistä kalusteista, kuitenkin sopivasti nykypäivän näkymiä lisäten.
Todella mielenkiintoinen paikka.
Tulemme uudellen.
Suosittelen!
Tilattiin päivällä all day –menulta minulle avokado-mozzarellaleipä ja seuralaiselle kana-caesarsalaatti.
Leipä oli teollinen kolmio-kerrosleipä. Jääkappikylmänä sen avokadot, tomaatit ja mozzarella eivät päässet oikeuksiinsa. Suuria kehuja ei saanut salaattikaan. Kotona kuulemma saa parempaa. Hieman olimme tässä vaiheessa huolestuneita, koska meillä oli pöytävaraus myös illaksi.
Ystävänpäivä-viikonlopun lauantaina ravintola näytti viimeistä pöytää myöten loppuunmyydyltä. Takassa paloi tuli, dj soitti levyjä, hämyisä valaistus, kiireetön ja iloinen tunnelma tarjoilijoiden kiirehtiessä pitkin salia. Moderni miljöö ja asiakkaina suurimmaksi osaksi keski-ikää vielä odottavia nuorehkoja aikuisia. Toki vanhempaakin väkeä joukossa, mutta vähemmistönä. Lapset loistivat poissaolollaan. Aikuinen tunnelma siis – hyvä niin!
Alkukuohareita siemaillessa päädyttiin tilaamaan Kirkkonummi-menu – minulle kalalla ja seuralaiselle lihalla. Viineistä saatiin osaavat suositukset.
Menu alkoi savustetulla palsternakkakeitolla ja muikunmädillä. Seuraksi tuotiin leipäkori, jonka saaristolaisleipä oli erityisen hyvänmakuista. Lounaan huonot makuelämykset unohtuivat viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsi maistamaan keittoa. Ihanan selkeät, pehmeät ja samettisen täyteläiset maut. Tätä olisi voinut syödä toisenkin lautasellisen. Menu jatkui omalta osaltani taimenella, jonka seurana tuli linssejä, fenkolia ja rapulientä. Kalan päälle oli aseteltu kauniisti rapeaksi paistettu nahka. Jos ei tykkää, on se helppo jättää syömättä. Kaunis annos ja jälleen puhtaat maut. Seuralaisen Iberico-possu juureslisäkkeineen sai myös kehuja. Se näytti aika tuhdilta annokselta, mutta näytti uppovan hyvin. Jälkkärinä vielä laventelivohvelia, lakkagranitea ja valkosuklaata. Se jatkoi alku- ja pääruuan hyvää linjaa. Lakka maistui tässä tuhdissa, mutta raikkaassa annoksessa todella runsaasti. Onnistunutta iltaa jatkoi mielellään drinkkien merkeissä baarin puolella.
Summa-summarum: Lounas oli pettymys, mutta ilta lähes täysi kymppi.
Marraskuun loppu 28.
11. Hotellissa oli lauantai-iltana paljon väkeä ja pääsimme syömään vasta klo 21:00 kattaukseen. Se ei kuitenkaan haitannut. Valitsimme menu Kirkkonummen joka osoittautui oivalliseksi. Tattikeitto oli samettista ja hyvää, ja se seurana tarjotut - bistrossa tehdyt leivät - olivat maukkaita. Pyysimme toisenkin leipätarjottimen, se tuli nopeasti eikä siitä laskutettu erikseen. Pääruokana härän sisäfile oli varmasti yksi parhaista, joita olen nauttinut. Samoin (vaativan) seuralaisen kuha oli hyvin valmistettu ja maukas. Jälkiruokana tarjottu uuniomena kauran ja puolukkajäätelön kanssa oli myös herkullinen.
Annokset eivät olleet liian suuria, mutta olo oli kuitenkin täysi aterian jälkeen. Palvelu oli hyvin ystävällistä ja nopeaa, vaikka asiakkaita oli paljon.
Ravintolan miljöö oli mukava, aito takkatuli paloi keskellä salia, ja hiljainen musiikki täytti tilan. Tulemme varmasti uudelleenkin.
Maistelumenu oli oikein runsas ja maukas. Liha olisi saanut ollat mehukkaampaa ja sivuranskikset olisi voinut korvata jollain muulla mutta muuta valittamisen sanaa ei ollut. Pitkä viinilista olisi ollut hyvä jo heti alkuun, kuulimme sen olemassaolosta vasta toisen pullon kohdalla. Ihana terassi tarjosi maukkaan välipalan ja kylpyläpuoli oikein riittävää rauhalliseen sampanja siemailuun ja rentoutumiseen. Huoneet siistit ja miellyttävät. Palvelu pelasi ja tarjoilijat avustivat erityistarpeissa jotka pieni vauva toi mukanaan. Bändi olisi voinut soittaa dinnerin jälkeen jolloin väki olisi viihtynyt pidempään baarin puolella.
Kirkkonummi-menun pääruokana ollut kuha oli pilattu liialla suolalla, kuhan maku ei päässyt suolan alta lainkaan esiin. Palvelu hidasta ja taso epätasaista. Miestarjoilija kohteli meitä kahta aikuista todella epäystävällisesti ja epäkohteliaasti mutta muissa pöydissä olleita nuoria paljon paremmin, ruuat tuoneet naistarjoilijat olivat asiallisempia. Ruokien tulo kesti mielettömän kauan. Ei toiste Långvikiin!
Annokset todella pieniä. Liha oli hyvin sitkeää, kuin purukumia olisi pureskellut. Asiakaspalvelullisesti tilanne hoidettiin ensiluokkaisesti.
Community
Images
People interested in this restaurant (1)
Location
(09) 2959 9301
http://www.langvik.fi
vastaanotto@langvik.fi