ronnbarn

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sandro Kallio North African

Brunssi lauantaina 25. 3. Oli hyvää, mutta jotkut ruoat liian suolaisia, varsinkin munakas oli ylisuolainen. Falafelit olivat kovia ja kuivia, johtuen ehkä siitä että menimme syömään 1. kattauksen loppupuolella. Mitään liharuokaa ei annoksiin kuulunut.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 25.03.2017
Rating: 4

Restaurant: Tårget

Alkuruokana kukkakaalikeitto oli todella hyvää. Pääruokana turska ja glaseerattu possu hyvää, jälkiruokasorbetti todella hyvää. Viinivalikoima hieman suppea mutta ihan OK.
Tarjoilu ystävällistä ja nopeaa, vaikka asiakkaita oli paljon. Tila oli hyvin viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 12.02.2017
Rating: 0

Listalla oli myös kalaa ja äriäisiä, mutta pizzalista oli pisin. Valistimme siis sieltä. Monet muutkin asiakkaat tutkivat pitkään listaansa mutta päätyivät pitsaan. Se tuli nopeasti ja oli todella hyvää; ei liikaa täytteitä eikä pursotettu juustolla. Sen sijaan Juustokakku oli mitäänsanomaton, mutta se on kin tyypillistä että italialset kokit eivät halitse jälkiruokia. Hyvä pitsa- ja pastapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.08.2014
Rating: 1

Restaurant: Långvik Bistro

Marraskuun loppu 28. 11. Hotellissa oli lauantai-iltana paljon väkeä ja pääsimme syömään vasta klo 21:00 kattaukseen. Se ei kuitenkaan haitannut. Valitsimme menu Kirkkonummen joka osoittautui oivalliseksi. Tattikeitto oli samettista ja hyvää, ja se seurana tarjotut - bistrossa tehdyt leivät - olivat maukkaita. Pyysimme toisenkin leipätarjottimen, se tuli nopeasti eikä siitä laskutettu erikseen. Pääruokana härän sisäfile oli varmasti yksi parhaista, joita olen nauttinut. Samoin (vaativan) seuralaisen kuha oli hyvin valmistettu ja maukas. Jälkiruokana tarjottu uuniomena kauran ja puolukkajäätelön kanssa oli myös herkullinen.
Annokset eivät olleet liian suuria, mutta olo oli kuitenkin täysi aterian jälkeen. Palvelu oli hyvin ystävällistä ja nopeaa, vaikka asiakkaita oli paljon.
Ravintolan miljöö oli mukava, aito takkatuli paloi keskellä salia, ja hiljainen musiikki täytti tilan. Tulemme varmasti uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 03.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Harmooni Restaurant

Lauantai-ilta klo 19, puolillaan oleva ravintola. Miljöö hieno, tarjoilu asiantuntevaa ja ystävällistä, mutta ruokien tulo kesti hieman kauan. Loppua kohden tarjoilu hidastui. 3 henkeä, kullakin 3 ruokalajia. Alkuruoat ankanmaksa, jokiravut ja kuoreet olivat todella hyviä. Pääruoat: heinäsorsa hyvää, mutta annos oli aika pieni ja hieman haalea. 3 kalan annos oli maukas, mutta onnettoman pieni jokirapu (1kpl!) sen mukana oli hieman vaatimatonta. Kolmas pääruoka oli perunavohveli-punajuuripaistos, joka oli hyvää, mutta annos oli pienelle naisellekin liian pieni. Jälkiruoat hyviä. Kokonaisuutena hyvä, mutta ei mikään mieltäkääntävä kokemus, joka on hieman ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 46€ Added: 27.09.2015
Rating: 3

Restaurant: Mantra

Loppiaisiltapäivä. Ei vielä liikaa asiakkaita. Valitsin chef's specialin: lampaan jauhelihavarras, lampaan sisäfilettä, tandoorikanaa, jättikatkarapuja, talon tuorejuustoa sekä paprikaa ja sipulia. Ruoka tuli pöytään kuumassa tirisevässä valurauta-astiassa. Kaikki aterian osat olivat sopivasti kypsytettyjä ja asetille koottu annos oli todella herkullinen. Naan- leipa ja riisi, sekä sen kastike olivat myös oivallisia. Ruoka tuli pöytään normaalissa ajassa, ja tarjoilu oli ystävällistä. Ravintolan tunnelma oli mukava ja näköala lähes merinäköala. Täällä tullaan käymään varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 06.01.2015
Rating: 1

Sunnuntai-iltapäivä klo 16, ei muita asiakkaita. Alkuruoaksi taimen, mallas ja mäti, muilla kukkakaalikeitto. Todella maistuvia annoksia. Pääruoaksi karitsaa, muilla päivän kalaa. Kala sai vaativalta nautiskelijalta paljon kehuja, samoin karitsa oli todella hyvää. Jälkiruoka, petit fours, suklaata, oli makoisa loppuelämys. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 27.04.2015
Rating: 0

Menimme lounaalle hieman klo 15 jälkeen. Tarjoilijalla oli vaikeuksia löytää meille pöytää 100-paikkaisesta salista, jossa oli yksi 10 hengen seurue syömässä. Syynä oli kuulemma se, että tilaan oli jo katettu illalliskattaus, joka alkaisi jo klo 18. Löysi kuitenkin kaksi pöytää, joista siivosi meille toisen. Alkuruoaksi nauriskeitto, josta puuttui suola ja joka oli hieman haaleaa. Kun paikass oli burgeriviikot, niin kaksi meistä tilasi sellaiset (ukkoburger). Burgerin tekeminen kesti 40 min. Annos oli valtava sisältäen 2 kpl paksuja pullalta maistuvia leipiä. Pihvi oli hyvä. Mukana bratwursteja, liikaa käristettyä pekonia, suolakurkkuja, pari salaatinlehteä, mautonta coleslaw- salaattia, lötköjä ja liian suolaisia ranska perunoita. Pahin pettymys oli kastike, joka tuntui olevan pelkkää majoneesia. Pelkkää mättöä. Onneksi naapurin tilaama kuha (26€) oli oivallista, joskin se annos oli taas suhteellisen pieni. Tarjoilu oli kohtuullisen ystävällistä, mutta ei saanut asiakasta tuntemaan oloaan kotoisaksi. Tuskin käymme uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 03.04.2015
Rating: 0

Restaurant: THAI ORCHID ITIS

Sunnuntaibuffet, ravintolassa paljon väkeä, ei kuitenkaan täynnä. Ruoka todella hyvää. En ole sushin asiantuntija, mutta thaimaalainen ruoka oli loistavaa. Erityisesti kanatempurat. Hinta ihan kohdallaan. Tulen varmasti toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 11.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Vanha Asemaravintola

Alkuruoaksi suppilovahverokeittoa, se oli kermaisaa, kuumaa ja maukasta. Pääruokana filotaikinalla kuorrutettu vuohenjuusto oli oikein onnistunut valinta. Fasaaninrinta oli puolestaan hieman kuivaa, mutta sen kastike oli todella hyvää. Creme brulee oli maukasta, tosin kuorrute ei ollut enää pöytään tuotaessa kovinkaan lämmintä. Tarjoilu oli ystävällistä, ja ruoat saapuivat nopeasti. Sali oli puolillaan lauantai-iltana klo 19-21. Voin suositella ja käymme varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 29.11.2014
Rating: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites