Kitchen is open

Gringos Locos Lappeenranta

Rating 3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola on siisti ja viihtyisä. Ruoka on mautonta ja tarjoilijat eivät ole mitenkään mukavia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2015
Rating: 0

Burritto annos iso, mutta todella mauton. Palvelu ripeää(olimme ainoat asiakkaat) ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 08.01.2015
Rating: 0

Annokset suuria, ruoka ihan kelvollista mättöä. Rennompaan syömiseen, juomiseen ja istumiseen sopiva mesta! Välillä ruuhkaisaa ja hidasta, ja kaikki pöydät eivät sijainniltaan ole niitä miellyttävimpiä istua. Kannattaa varata pöytä jos ehdottomasti mielii syömään, muuten saattaa joutua kääntymään ovella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.09.2014
Rating: 0

Hinta-laatusuhde surkea. Annokset ovat ihan hyviä, mutta hinnat taivaissa. Fajitas-annos maksaa 21,9 €, jossa VALMIStortillapohjat. Muutkaan lisukkeet ei erikoisia. Petyin paitsi hinta-laatusuhteeseen, myös palveluun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 29.07.2014
Rating: 0

Välttävästi maustettua ruokaa- aina samat mausteet, vaikka tilaisin eri annoksen. Osa annoksissa oli uitettu jo tullessaan pahan makuisessa kastikkeessa. Hampparit ovat samaan pullaan ja pihviin tehtyjä versioita, jotka todennäköisesti tulevat valmistuotteena. Mauttomia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2014
Rating: 0

Puoli vuotta sitten käytiin (ja siitä lähtien olen yrittänyt muistaa joskus kirjoittaa tämän arvostelun) ja kokemus oli erittäin hyvä! Eritysesti hyvä kokemus oli siksi, että seurueemme neljä aikuista tilasivat kaikki erilaiset kasvisvaihtoehdot - kaikki annokset olivat hyvän makuisia, tarpeeksi suuria ja muutenkin laadukkaita. Listalle jäi muutama kasvisvaihtoehto vielä odottamaan seuraavaa kertaakin. Lappeenrannan parhaita vaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.06.2014
Rating: 0

Erityisesti vuohenjuustosalaatti hyvää, samoin logosburger. Muut salaatit ihan ok. Voi tulla uudestaankin jos tulemme joskus kaupunkiin uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.05.2014
Rating: 0

Aivan surkea kattaus. Palanutta, tympeä henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2014
Rating: 0

Vaihtelevat kokemukset, yhdellä kerralla tuli palanut pihvi hattarasämpylän välissä ja toisella kerralla taas aivan loistavat pihvit samanlaisen "hattarasämpylän" sisällä. Hinnan puolesta aikamoista ylilyöntiä, ei nää kokonaisuutena kuitenkaan niin erikoisia oo. Kuten mainoksessa mainittu, kaupungin paras texmex-ravintola, mutta samalla myös ainoa....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2013
Rating: 0

Jos haluat syödä maukasta ruokaa ja saada vatsasi täyteen maksamatta itseäsi kipeäksi, tämä on varmin paikka Lappeenrannassa tehdä se. Tulisuutta hakevat saavat varmasti haastaa itsensä Platillo Muy Picantes -listalla ja napostelijat voivat valita useista herkkulautasista ja alkupaloista. Drinkit ovat juuri sellaisia kuin pitääkin ja jälkiruuaksi itsensä voi yllättää pirtelöllä, jossa on potkua! Nuorekas henkilökunta ja hauska sisustus takaavat mainion ruokailuelämyksen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.09.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Snellmaninkatu 10, 53100 Lappeenranta - Route
0104233246
http://www.ravintola.fi/gringos_locos_lappeenranta

Options