Unknown

Ravintola Marian Talli

Rating 1.8 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkusalaatin / salaattipöydän kastike hyvin laimennettua ja salaatissa olevat raaka-aineet hyvin suppeita. Leipänä salaatin kanssa ainoastaan näkkileipää. Ruoka itsessään oli ala-arvoista. Pieni annos, kastike vetistä ja kanafile kuin kumia. Hyvin suolainen annos. Annoksen koristeena nyrkinkokoinen kukkakaali. Ei sopinut yhteen ruoan kanssa. En mene toiste. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 21.02.2016
Rating: -1

Pizza oli mauton ja hiukan hutaisten tehdyn näköinen. Lisäksi yksi täyte jäi puuttumaan vaikka nimenomaan tilasimme pizzat valitsemillamme täytteillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.10.2015
Rating: 0

Avatessaan oli selkeästi Lapuan paras ravintola. Ajan myötä ote on alkanut lipsua. Pihvin lisukkeet mitäänsanomattomia. Pyysin mediumia, sain kypsää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Ruoka on jo vuosia ollut hintaansa nähden ala-arvoista. Mautonta ja ylisuolaista. Esim. Hampurilaiset eivät ole ravintolatasoa, grilliltä saa monin verroin parempaa. Annoin asiallista palautetta nettisivujen kautta ja omistaja soitti perään muutaman viikon kuluttua. Kertoi loukkaantuneensa ja haukkui minut puhelimessa. Ikinä en en enää ko. paikkaan mene, vaikka ilmaiseksi ruuan saisi. Onneksi lapualla on toinen, eri luokkaa oleva a la carte-paikka ja Seinäjokikin on yllättävän lähellä...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2015
Rating: 0

Tilasin uuniperunoita, täytteeseen lisäksi katkarapuja. Annos ei maistunut miltään, oli kamalan näköinen ja vauvanruokamainen. Annoin miestarjoilijalle asiasta palautetta, eikä hän sanonut asiaan MITÄÄN.
Miehen ruoka oli myös tällä kertaa kylmää, kuten usein ennenkin.
Taisi olla vika kerta..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2015
Rating: 0

Lounas oli aivan kauhea. En voi ymmärtää, miten ravintolassa kehdataan tarjota mummonmuusia. Nakit oli joku kokiksi itseään väittävä viitsinyt keittää vedessä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2014
Rating: 0

Vuosien mittaan käyty usein. Sisustus on alkuperäisessä kunnossa eli kaipaisi jo raikastusta. Sitten tärkein eli ruoka: perussafkaa, ei hienostelua, tullut kyllä välillä
isojakin pettymyksiä vuosien varrella, jolloin on pidetty pitempi väli seuraavaan kertaan. Ja sit taas annettu mahdollisuus... ei ole suosikkilistalla valitettavasti tämä ravintola. Ala carte-lista on iän päivän vanha, kovasti kaipais tuunausta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.06.2014
Rating: 0

kerran käynyt ja nyt menen ensi viikolla uudestaan lasten kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.02.2014
Rating: 0

Sisustusta saisi päivittää 90 luvulta tähän päivään. Ruoka oli aika mautonta ja listaa ei ole päivitetty aikoihin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.08.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puistotie 3, 62100 Lapua - Route