Opens at 12:00

Beef King Steakhouse

american
Rating 1.5 / 5

Reviews (34)

Medium pihvi ja lohkoperunat olivat raakoja. Hintataso on järkyttävän kallis laatuun nähden. En yhtään ihmettele, että rahastavat etukäteen.

Asiakaspalvelu oli sentään kelvollista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 10.03.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Naudan lehtipihvi ei todellakaan vastannut kuvitelmaa pihvistä, ainoastaan joskus syömäni kebablihasuikaleet ovat olleet yhtä ohuita. Pihvi oli siis ala-arvoinen, kylmä ja lisäksi kuiva. Valkosipuli-persiljavoista puuttui valkosipuli ja kermaperunat haalean ja kylmän väliltä. Toinen annos, jossa myös naudan lehtipihvi oli samanlainen, edellinen ei siis ollut lipsahdus, sen pippurikermakastikkeessa oli kyllä kermaa, muttei pippuria. Annoksen ulkonäkö ei hivellyt silmää millään muotoa ja ainoat raaka-aineet joista oikeaa makua löytyi olivat rucolasalaatti ja kirsikkatomaatit. En suosittele vierailleni tällaista paikkaa, joka mainostaa yhtä, mutta tekee toista ja hinnoittelee tuotteensa väärinperustein. Keittiöhenkilökunta "maustekouluun".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.12.2015
Rating: 0

Karmein asiakaspalvelu mitä olen kohdannut. Ruoka oli OK mutta, ei missään tapauksessa yli 10€/annos arvoista. Kierrän tämän paikan turvallisen matkan päästä ja yritän varoitella ystäviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.10.2015
Rating: 0

Pihvi oli sitkein ja ohuin mitä koskaan oon missään syöntyt. Kastike oli hyvää, samaten ranskalaiset. Lautasella myös kasa nahistunutta rucolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Harmittaa kun en lukenut näitä arvosteluja ensin, en olisi menyyt ollenkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.06.2015
Rating: -2

Ruokaa sai odottaa pitkään ja kun viimein tuli oli se kylmää ja salaatti nahjuista puna sipuli nihkeää ja osittain pilaantunut myös tomaatit oli pehmeitä ja pilaantuneen itse pulledpork oli kelvollista vaikka muu maistui palaneelta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.05.2015
Rating: 0

Ruoka oli kylmää, raakaa ja ihan naurettavan pieni annos. Vaikka puolet jäi siitäkin syömättä kun ei vaan saanut sitä kylmää sitkeää pihviä ja raakoja vihanneksia alas.
Ei ollut edes ruuhka aika kun käytiin ja silti pelkkää sontaa. En käy toiste!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2015
Rating: 0

Hinta kohdallaan ja maku parempi kuin monissa fiineissä ravintoloissa. Ihmettelin ruoan nopee valmistumista ja tarjoilija selitti että kun kokeilta jää alku- ja jälkiruoat tekemättä niin se kaikki keskittyminen menee pääruokiin, ja homma toimi kyllä tosi hyvin. Ainoa miinus on puuttuva vessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.03.2015
Rating: 0

On kyllä ihmeellistä että tälläistä ruokaa voidaan tarjota ravintolassanne ideaparkissa. Käsittämätöntä että voin esittää toiveeni suoraan henkilölle, joka ruoan valmisti tulos oli 0. En koskaan tule mihinkään ravintolaanne, ja pidän huolen ettei kukaan muukaan. Oliko tämä henkilökunnan kosto omistajille? Terveisin vittuuntunut Hannu Linna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 04.03.2015
Rating: 0

Töykeä, ylimielinen palvelu ja itse ruoka oli täysin pohjanoteeraus. Ruoan kanssa ei kokilla ollut kyllä mitään tekemistä; ruoka tuli pöytään viidessä minuutissa ja oli aivan täyttä einestä, siihen nähden hinnoittelu törkeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Route
010 423 3220
http://www.ravintola.fi/beefking

Options