Unknown

Kiisan Pirtti

Rating 1.5 / 5

Reviews (11)

Äitienpäivälounas , suuri pettymys . Myös reklamaationhoito todella huonoa . Selittelyä , selittelyä . Ei minkäänlaista hyvitysmentaliteettia. Paljon opittavaa asiakaspalvelusta !

     
     
     
Experience: Lunch Added: 19.05.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

lounaspöydän ruoka on vaatimatonta, silakat hyviä mutta sillejä voisi olla myös , kastikkeisiin ja ruokiin makuja enemmän. jos vertaa ravintola pohjankulmaan niin kiisa häviää 6-0 . hinta sama ,käykääpä pohjankulmassa ottamassa mallia

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 31.10.2015
Rating: 0

Vaatimatonta ruokaa noutopöydästä. Valikoima oli mielenkiinnoton, lohi ylikypsää. Paikka on nuhruinen. Ei anniskelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 04.08.2015
Rating: 0

Olimme porukalla "kabinetissa" lauantaina klo 12. 00. Ensimmäiseksi emäntä ilmoitti että suljemme sitten klo 16.00. Ruoka oli surkeaa hintaansa nähden, pöytäliinat ryppyisiä. Erikseen porukalle tilattu kahvi ja kakku tekivät olivat hyviä, mutta kakku olikin ilmeisesti jostain muualta koska alla oli "sellainen pahvi". Tosin kahvia ei kaadettu kuin yksi kupillinen, toisen jos halusi piti olla omatoiminen. Ei ihme että sali oli lähes tyhjä. En juur pian mene uudestaan. Ihme että pysyy pystyssä tuolla ruualla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 22.04.2015
Rating: 0

Kävin tässä taannoin syömässä kiisan pirtissä. Karjalanpaistista löytyi puun palanen, kävin kertomassa asiasta ensimmäinen reaktio oli ei voi olla meidän ruoasta tullut. Ei anteeksi pyyntöä, ei mitään. Mitä olisi tapahtunut jos hampaista olisi lähtenyt paikka tai jotain muuta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 19.02.2015
Rating: 0

ryhmä olimme 4hengen kun kävimme syömässä veimme ystävämme ensimmäistä kertaa kiisan pirttiin syömään itse olemme olleet muutaman kerran ja ruoka on ollut hyvää mutta nyt pettymys oli suuri sillä kasvispihvit olivat aivan liian suolasia,kaalilaatikossa maistui vain pippuri, kiisseli oli harmaata ja kokkareista oliko tehty liian hätäisesti? mut ruoat olivat hyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.10.2014
Rating: 0

Vietimme sukulaisen 80-vuotispäiviä ja pöydissä oli rikkinäiset pöytäliinat. Ruoka oli vanhanaikaista kotiruokaa, aivan ylihinnoiteltua. Tarjoilija tuhahteli ja marmatti ruuan jättämisestä korjatessaan pienten lasten lautasia!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2014
Rating: 0

La 26. 7.2014 kävin syömässä lounaan, oikein hyvää suomalaista pitopöytä ruokaa, salaatit kylmäaltaassa ja kuumat pääruoat lämpölamppujen alla. Kotikalja kylmänä ruokajuomana kesän paras. Kokonaisuutena 10 , terveellistä ja ravitsevaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 26.07.2014
Rating: 0

Ihanaa lähiruokaa. Ruoka itse keittiössä valmistettua ja mm. silakkapihvit huikean hyvät! Kannattaa ehdottomasti käydä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2013
Rating: 0

Tilasin juhlat täältä kuukausia aiemmin ja ko. päivänä juhlapöydissä oli aivan likaiset pöytäliinat ja osa oli rikki. Vaikka juhlistani on aikaa, niin kuulen päivittäin vieraitteni mainitsevan uskomattomasta näystä. Pettymys on suuri =(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.05.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ruskontie 6, 21250 Masku - Route