Unknown

Gastropub Eino

gastropub
Rating 2.1 / 5

Reviews (29)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 31.10.2017
Rating: 0

Lounasannoksena ollut broileri-melooni-salaatti oli kelvollinen mutta vahvasti ylihinnoiteltu

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 21.07.2016
Rating: 0

Luulin että hampurilaisateria olisi varma valinta. Erehdyin. Kuva perunoista kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lötköjä ja palaneita. Majoneesia hampurilaisessa oli turhan paljon, mutta hampurilainen meni nälkään. Sopii vaatimattomampaan makuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 23.04.2016
Rating: 0

Maksa tuli läpikypsänä pyydetyn mediumin sijaan. Alkupala-annos lankkumuikut olivat mauttomia ja suorastaan pahan makuisia. Niitä ei edes itse lisätty suola pelastanut.

Gastropubiksi olutvalikoima oli yllättävän suppea, vaikka ruoan kaveriksi hyvä olut löytyikin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.07.2015
Rating: 0

Love this place! Could be the food, the atmosphere, the service, dunno! Something makes me prefer this place over and over again! Love the use of real butter, seasonal fish, nice vegetables, foods from old Finnish country life, ...

Once dissapointed with the lunch salad, but that was ages ago :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.02.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka aivan erinomaista. Olen käynyt useamman kerran.Ainut epäkohta,että noin hienossa paikassa saisi olla haudutettua teetä.Viimeeksi otin jälkiruuaksi vain teetä ja se oli haalea vesi ja lipputee.Ei hyvä!Palvelu pelaa teillä myös loistavasti.Kiitos kaikesta.Mukavaa talven jatkoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.02.2014
Rating: 0

Käytiin luokkakokouksella Einossa. Etsin liharuokia ja löysin listalta kolme mielenkiintoista. Oli maksaa, olutmestarin pihvi ja karitsaa tai lammasta tai jotain. Etsin annosta jossa ei olisi perunaa. Valitsin olutmestarin pihvin, sillä siinä luvattiin juureksia. Sain pihvin joka ei ollut mediumina kovinkaan kummoinen ja valtavan ison kypsennetyn perunan joka täytti suurimman osan lautasestani. Ruokakateus iski heti! Olisi pitänyt tilata maksaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 28€ Added: 15.02.2014
Rating: 0

Kävin mieheni kanssa Uuuden vuoden illallisella Einossa Mikkelissä. Halusimme molemmat nauttia menun, joka oli hinnaltaan 35 euroa/ hlö. Menu sisälsi alku-,pää-ja jälkiruoan. Mieheni ei ole perso makealle, joten hän ei valinnut menun jälkiruokaa. Lopulta hän joutui maksamaan omastaan enemmän kuin minä syödessäni koko menun edestä. Olisi ollut hyvä tietää tästä etukäteen! Palvelu oli kohteliasta, mutta melko hidasta jonka nyt toisaalta ymmärtää uuden vuoden aattona. Perusasiat olivat unohduksissa kuten uusien ruokailuvälineiden tuominen jne. Muutoin viihtyisä paikka, vaikka hinnat ovatkin ylihinnoteltuja. Suosittelen enemmänkin muutaman oluen tai viinilasillisen juomiseen kuin ruokailuun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2014
Rating: 0

Isänpäivänä nautitun lounaan jälkeen tilasimme kahvia ja konjakkia. Tarjoilija luetteli konjakit ja tilasimme viimeisintä.Varsinainen yllätys tuli laskun saatuamme. Tarjoilija ei maininnut yhtään hintoja. Hennessy Paradis 2 x 100 = 200,-. Nyt seurueemme tietää ainakin kalleimman (parhaimman) konjakkinne. Jatkossa toivoisin, jos vielä uskaltaudun Teille, että minulle ainakin ´vihjattaisiin` minkä hintaisista tuotteista on kysymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.11.2013
Rating: 0

Mahtavan hyvää ylikypsää lampaan potkaa ja aurajuustopunajuuria.
Joku uusi joulumenu. Pitkästä aikaa jumalattoman hyvää. Toivon, että kokki sai kiitokseni! Kertakaikkisen maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.11.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli - Route
015 206 3650
http://kattaasavon.fi/ravintolat/gastropub-eino-mikkeli/

Options