Unknown

Kekkolan Kartano

Rating 5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella maukkaat ruuat ja erittäin tärkeää, että suurin osa raaka-aineista tulee lähitiloilta/tuottajilta. Makuelämys oli täydellinen. Todella ystävällinen henkilökunta ja tunnelma koko kartanossa lämmin ja kotoisa. Koko kartanon miljöö oli huoliteltu ja kokonaisvaltainen nautinto oli taattu. Myös hevoset pihapiirissä tuo ihanaa tunnelmaa. Todella hyvä paikka kokousten pitoon. Suosittelen ehdottomasti paikkaa kaikille, vaikka kauempaakin tuleville.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.09.2015
Rating: 0

Uskomattoman hieno elämys: lähiruokaa, samalla kansaianvälistä; yksinkertaista, samalla huippulaatua. Tunnelma sydämellinen ja rento ja vanha kartanomiljöö on kunnostettu perinteitä kunnioittaen, samalla tyylikkään nykyaikaisesti. Täydet pojot!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.09.2015
Rating: 0

Kekkolassa sain nauttia parasta kuhaa, mitä olen koskaan saanut. Ruoka on konstailematonta ja sydämellä tehty. Hieno ilmapiiri mahtavan isäntäparin seurassa kruunasi päivän.Vaikka olimme vain yhden yön, tuntui se viikolta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2015
Rating: 0

Kekkolan Kartanossa maistuu elämä ja pöydän parhaat antimet!
Talvinen viikonloppu kauniissa ympäristössä, hyvästä seurasta ja ihanista makuelämyksistä nauttien.
Erinomaisista raaka-aineista, isolla sydämellä ja taidolla valmistettu ruoka on parasta, mitä toivoa voi!
Illallinen oli tyrmäävän hyvää, elämäni paras kuha-annos ja kokonaisuus alkuruoasta jälkiruokaan juustoineen ja juomineen - just perfect! Aamiainen samoin laatusanoin. Charmikas kartano ja isäntäväen luoma lämmin ilmapiiri on poikkeuksellisen nautittava kokemus. Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2015
Rating: 0

Kekkolan Kartano on uskomaton elämys. Olen viettänyt siellä useita ratsastus - ja tennisleirejä sekä ollut myös kokoustamassa. Miljöö on uskomattoman kaunis, harrastusmahdollisuudet tenniksestä ratsastukseen ja talvella hiihtoon.. Mutta se ruoka! Tähtiä ainakin viisi. Raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan lähituottajillta. Ankkaa, artisokkaa, muikkuja, pihvilihaa, kalaa, kartanossa leivotut leivät.... Erinomaista, oli sitten leirin "arkiruoka" tai juhlava kuuden ruokalajin illallinen upeine viineineen. Isäntäväki tekee kaikkensa, että vieraat viihtyvät. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2013
Rating: 0

"Unelma" käynti, 25-26. 05.2013.
Olemme kiertäneet,vaimoni kanssa niin
rakkaassa kotimaassamme kuin myös ympäri
maailmmaa. Kansainväliset ystävämme, niin
kuin me, olemme nyt löytäneet" One of the best. Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.05.2013
Rating: 0

Kekkolaa ei ole kehuttu turhaan. Olin Kekkolan kartanossa viikonlopun ratsastusleirillä, johon sisältyi täysihoito. Ruoan hinta-laatusuhdetta en siksi voi arvioida.

Ruoka oli loistavaa! Aamupalalla oli tarjolla perusleikkeleiden lisäksi puuroa ja herkullista tuoretta leipää. Viikonlopun ajan salaatit olivat erittäin hyviä ja vaihtelevia. Jopa vihersalaatti oli hieman erilaista kuin yleensä, silti vaihtelevaa. Ruokaisat salaatit olisivat voineet olla useammin myös kasvissyöjille (joita oli leirillä useampi) soveltuvia.

Keitot ja lämpimät ruoat olivat päivästä toiseen tasaisen hyviä. Kasvisruoissa oli huomioitu myös proteiinisisältö, ne eivät olleet vain lisäkkeitä. Jälkiruokaakin oli tarjolla joka aterialla, mikä ei välttämättä olisi ollut tarpeen.

Kartanomiljöö on hieno. Leirillä ruoka oli tarjolla buffet-tyyliin, joten palvelusta en osaa sanoa. Kokki kyllä kertoi mielellään ruokien sisällöstä. Kartanon väki kertoi myös mielellään raaka-aineiden taustoista - lähi- ja luomuruokaa paikassa suositaan.

Kekkolaan leirille kannattaa mennä ihan vain ruoan takia. Ja syömään kannattaa mennä muutenkin. En usko, että ruoka kalpenee minkään suomalaisravintolan ruoalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.04.2013
Rating: 0

Upea kokemus.
Vietimme juuri unohtumattomat 50-vuotispäivät Kekkolassa.
Olimme koko juhlaväki enemmän kuin tyytyväisiä ruokaan, aivan loistava illallinen, joka kestää vertailun koska tahansa
Euroopassa olevien, monillakin Michelin tähdillä palkittujen ravintoloitten kanssa.
Myös viini -valinnat olivat erittäin tasokkaita.
Ei voi muuta kuin suositella kaikille, jotka arvostavat kotimaista, paikallisista raaka-aineista valmistettua puhdasta ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2013
Rating: 0

Ruoka on Kekkolassa kerrassaan maittavaa ja esillepano on huokutteleva. Olen ollut Kekkolassa usein täyshoidossa, joten ruoka sisältyy hintaan. Sitä saa syödä niin paljon kuin haluaa ja kyllähän sitä haluaa! Kerran olen istunut kartanossa myös juhlaillallisilla,
50-vuotisjuhlissa, joissa makuelämykset tarjoiltiin upeina annoksina. Suosittelen lämmintä tunnelmaa, kaunista esillepanoa ja puhdasta tuoretta ruokaa arvostaville. Punaviini -valinnat erittäin tasokkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2012
Rating: 0

Kekkolassa syö herkullista, lähellä kasvanutt ja kasvatettua ruokaa kauniissa historiallisessa miljöössä. Kartanon viinivalikoima on huolella ja taidolla valittu ja ateriat harmonisia ja kauniita kokonaisuuksia. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2012
Rating: 0

Location

Vanhamäentie 36, 50600 Mikkeli - Route
http://www.kekkolankartano.fi/