Closed now

Kehräämön Kahvila

Rating 2.5 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruokalista alkaa 2. 1..2017 mutta etusivuilla maininta että ovat lomalla....?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.01.2016
Rating: -1

Taannoinen hernekeitto lounaalla täyteläinen ja hyvän makuinen. Ruokailin Helsingissä asuvan, 13-vuotiaan pojantyttären kanssa ja myös hän kehui vuolaasti: "Parempaa kuin koulussa (Ressun lukio) - ja siellä on tosihyvä ruoka!"

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.09.2014
Rating: 0

Palvelu oli ihan mukavaa, mutta lounaspöydän ruuat jäivät syömättä. Tonnikalapastan makaronit oli ylikypsiä, siskonmakkarakeiton makkaranpalat kuivia (en ymmärrä, miten se on edes mahdollista) ja liharullien täyte tunnistamatonta. Lisäksi kaikki oli aivan liian suolaista. Jälkiruoka oli pulverista tehtyä moussea. Salaattipöydässä oli perussetti. Pakasteita, puolivalmista ja purkkiruokaa. En voi suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.09.2014
Rating: 0

Kävimme syömässä lounasta: Kalamurekepihvi ja Chili con carne. Kuiva eines kalamurekepihvi ja lihakastike pavuilla, jossa maustaminen oli unohtunut. Jälkiruoaksi jauheesta tehty kiisseli, todella pettymys. Kärpäsetkin häiritsivät ruokailua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2013
Rating: 0

Ihan ammattitaitoisesti hoidettu ruokapaikka. Myös ulkoterassi parvekkeella. Vanhan talon rähjäisyys voi häiritä, mutta kahvila hieman muista tiloista erillään. Syöntipäivänä ihan maukas karjalanpaisti ja hernekeitto. Kotikalja turhan makeaa. Kahvi kuului hintaan. Meitä oli 4 hengen seurue ja aika tyytyväisiä oltiin. Lähinnä työpaikkaruokailun asiallista tasoa. Saatan tulla toistekin. Lounasaikaan aika paljon asiakkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.06.2012
Rating: 0

Palvelu ystävällistä, annokset tuoreita. Seisova pöytä. Aina myös jälkiruokaa. Täällä olen syönyt parhaimman chapata täytetyn leivän!!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.03.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Pakaantie 1, 16300 Orimattila - Route
040-585 2395
http://www.kehraamonkahvila.fi/

Options