Unknown

ABC Oritupa

Rating 1.7 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

mää oon aina käyny . hyvä paikka.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 24.01.2016
Rating: -1

Isolihapiirakka = taikirna iso mut täyte pieni =järkyttävä ,kehtaatekin. Henkilökuntahyvä, varsinkin kokeile työelämää poika. Iloinen,reipas,huomaavainen. Pöydätkin pyyhittiin et hyvä ku ehti lähtee. Ai ni gluteeniton piirakka oli ollut niin pitkäänet kova kalvo oli tullut piirakkaan. Ei se kuule ollut kiva - nahistava luukku. Mut onneksi kahvi oli hyvää palvelun lisäksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2015
Rating: 0

Yksi kerta riitti, syömättä jäi. Kaikki lisukkeet oli lyöty samaan kasaan jossa muhineet riittävän kauan. Ei oikein enää erottanut lihaa kasviksista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

ruoka on ollut viimme aikoina erttäin heikko tasoista. Kahvileivät vähissä ainoastaan jotain rasvasia munkkia erimuodossa.Olemme olleet asiaakkana monta vuotta,mutta nyt on vaihdettava paikkaa.Tarjottimet puuttui kahvipuolelta hekilökunta kehoitti hakemaan ruokailupuolelta.käyntipäivä 22.06.2015

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2015
Rating: 0

Todella heikkotasoinen lounaspöytä. Erityisesti maanantaisin. Lisätäänkö salaateihin edellisen päivän jätöksiä. Useasti perunat kylmiä. Maanataina linströmin pihvit maistuivat rajusti etikalle, ruokailu jäi kesken!!. Kalat omituisesti maustettuja. Salattipöytä todella suppea ja vaatimaton. Vaihtakaa pääemäntää, jos ei laatu muuten parane. Vinkki päättäjille; käykää opintomatkalla ja syömässä Patalahden huoltoasemalla ja ottakaa opiksi. Tällä menolla Orituvan asiakkaat kaikkoavat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 940€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

KUSI HAISEE MIESTEN VESSASSA, NAISTEN VESSASSA EN OLE VIELÄ KÄYNYT MUTTA KÄYN TULEVALLA VIIKOLLA TERVEYSTARKASTAJAN KANSSA RUUASTA OLEN VALITTANUT JO VUOSI SITTEN EI PARANNUSTA PÄÄLLIKKÖ LUPASI KORVATA ASIAN EI OLE KUULUNUT MITÄÄN MATOT KASASSA KALLEIN ABC SUOMESSA HUONOIN PALVELU EPÄ SIISTEIN AJELEN OHI JA KERRON MYÖS MUILLE PALVELU TÖYKEÄÄ, VIESTI MENEE MYÖS YLEMMÄLLE PORTAALLE.MENKÄÄ JUVALLE OTTAMAAN OPPIA.SUOMEN SIISTEIN ABC EI HAISE KUSELLA LAADUKAS RUOKA PALVELU OK.KIITOS JUVAN,ABC HENKILÖSTÖN JA ESIMIESTEN.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2014
Rating: 0

Surkein aamiainen mitä on vastaan tullut. Tämä ABC tuntuu erittäin suositulta, monesti ohi ajaneena täällä on aina paljon autoja. Mutta todellakin aamiainen täällä oli todellakin pettymys! Harvoin jää ruokaa syömättä mutta täällä ei lihapullat eikä jonkinlainen paistinperuna systeemi mennyt alas. Maku tökki ja pahasti! Aika suppea aamiainen muutenkin, perus leikkeleitä, juustoa, leipää löytyi ja tietty kahvit ja teet. Karjalanpiirakat kuivia.
Palvelu ihan ok. Paikka yleisilmeeltään jo aika kulahtaneen oloinen.
Ei toista kertaa tänne.. ainakaan aamiaiselle!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 01.08.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Valtatie 9, 35300 Orivesi - Route
010 76 72600
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/orivesi

Options