Opens at 12:00

Friends & Brgrs

Rating 3 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

The interior is well done and the atmosphere is nice. Very orderly and cute. The food quality was fantastic. I had the veggie burger and it was one of the best restaurant burgers I have had. The fries were fresh and tasty. My only concern for going back is the price per serving. The burgers are small and cost about 7,50 on their own. A drink and fries are an additional 3,50 which is reasonable. It's the base price of the burger itself that makes this a very expensive meal. I would suggest they lower it by at least one euro. I would love to make this a place I visit often but my wallet won't allow it.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 17.07.2015
Rating: 0

Great taste. Quality beef patty and fresh bun!

I always only get the burger so cannot comment on fries.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2015
Rating: 0

Good for Pietarsaari but that does not say a lot either sadly.

The micro burgers are reasonable enough but they are trying to be something they are not. The price premium is not worth the extra. The fries are rather horrible: not arty or special but reheated old bits of potato. Other places do "this kind of fries" a whole lot better.

The place is mostly clean (toilets were not award winners) and the young staff quite pleasant.

I visit Pietarsaari quite often. This is not on my regular visiting list. I've been a few times since they opened with the hope of improvement. Once in a blue moon it's not bad, it is not a "destination" or a "place of value".

Though credit to the owners for trying. By God this town does need some improvement in its restaurant scene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.06.2015
Rating: 0

No, No, No. ..
Definetly the company have a great marketing department/person.. but the rest is disappointing.
15 eur for a tiny burger wrapped in paper and fries!
no, no, no...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.04.2015
Rating: 1

Paljon hehkutettu ja hypetetty Friends & Brgrs, voi että kun ravintolan avaamista odotinkin kun kävelin ohi vanhan pizza rax golden buffetin ja odotin uuden raflan aukeamista. Paikka vimosenpäälle, rafla näytti houkuttelevalta jo rakennus vaiheessa. "freeshit raaka-aineet, tällästä tarvitaan stadiin" oli hype mitä paikasta olin kuullut. Pakko kyllä jälkeäpäin ihmetellä, mistä nämä huhut ovat syntyneet. Mystisen raflan läpimurto stadissa piti olla varma ennen kuin paikka oli edes auennut. Nyt tuntuu ettei yksikään näistä ennakkoon hypettäjistä ollut paikassa aikaisemmin vieraillut, koska ennakkohehkuttajienkin mielet ovat muuttuneet.

Itse tuotteeseen, jonka kokonaisuuden arvioisin 1/5. Ranskalaiset ja majoneesi 4/5. Burgeri 0/5. Palvelu suht heikko. Majoneesistä sen verran miinusta, että sitä olisi pitänyt olla enemmän burgerin kuorruttamiseen koska itse päätuote oli erittäin negatiivinen kokemus. Vaikka ranskalaiset ja majoneesi olivat erinomaisia ovat ne kuitenkin vain lisuke.

Burgeri (cheese & onion) lähtökohtaisesti jo ulkonäöllosesti surullisen näköinen ja pieni. Jos käyn pikaruokaravintolassa, oletan että 15eurolla saisin edes nälän pois, mutta ei. (kyseessä oli vielä extraa maksava tupla pihvi) Sämpylä ok, mutta ei millään tavalla markkinointilupauksen mukaan freesi. Koko yhä edelleen naurettava. Arviointini alkaa kuulostaa jo naurettavan negatiiviselta, mutta burgerin täytteet olivat fiasko. "Karamellisoitu sipuli" mauton, majoneesiä aivan liian vähän, ei maistunut yhtään. Kyseessä kuitenkin oli juusto ja sipuli hampurilainen nimensä mukaan. Juusto ei maistunut miltään? Mitä se oli? Varmaan oltermannia. Hampurilaisen täysin dominoiva maku oli jauheliha ja maustamaton sellainen. Jauhelihassa ei ollut yhtään maustetta, kananmunaa tai mitään. Pelkkää jauhelihaa. Luulen että kaikki ovat joskus maistaneet maustamatonta jauhelihaa, ja jos tuotteen tavoitteena on tehdä pahalta lihapullalta maistuva burgeri, olette onnistuneet ja taputtaa itseänne olalle. Burgeri ei maistunut miltään muulta kuin maustamattomalta jauhelihalta, joten markkinoinnin "tuore" oli kyllä erittäin tunkkainen. Enemmän majoneesia, edes jonkunasteinen mauste jauhelihaan olisi suotavaa?, salaatti ja tomaattikin olisi ollut ihan ok?

Eniten kuitenkin ihmettelen miten tätä tuotetta jouduin odottamaan 40 minuuttia. Leivät valmiit, tulevat valmiina ravintolaan. Sipuli maustettu varmaan etukäteen (päin seiniä mutta silti), ei pidä kuin lämmittää. Majoneesi tulee puristimesta jonka annoskoko säädetty valmiiksi (aivan liian pienelle, mutta silti). Jauheliha valmiiksi muotoiltu muotoonsa, ei pidä kuin paistaa, ja varsinkin kun edes mausteita ei lisätä, niin mihin tämä 40 minuuttia upposi. Ravintola ei ollut edes täynnä. Kokonaisuus lähes asiakkaan aliarvioimista, olisin samassa ajassa käynyt kaupassa ja valmisanut paljon paremman burgerin itse, ja olisin myös ehtinyt syömään sen ennen kuin sain tilaukseni eteeni.

En oikein löydä kategoriaa minkä kanssa kyseinen ravintola kilpailee. Mäkki selvästi halvempi mutta ehdottomasti maukkaampi, en pidä kuitenkaan mäkin kaltaisista ravintoloista muuta kuin pilkun jälkeen. Stones kalliimpi, mutta niin paljon freeshimpi ja parempi. Maksankin jatkossa mielummin hiukan ekstraa ja suuntaan viereiselle kadulle kun haluan hyvää, kunnon raaka-aineista valmistettua burgeria.
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.04.2015
Rating: 0

Ok, pihvit hieman raa'at, muuten hyviä.
Ranskalaiset ok, dippi erinomainen. Voi käydä joskus jopa uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Loistavia purilaisia, hakkaa hese ym. mätöt mennen tullen! Plussaa ehdottomasti paikallisten tuottajien suosimisesta, mieluummin syön lähellä tuotettua kuin matkojen takaa tuotua kuraa. Tilat viihtyisät ja siistit. Varmasti tulee käytyä uudestaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.02.2015
Rating: 0

Hyvä yritys. Ranskalaiset ihan kivat , mutta ei tajunnan räjäyttävää, macin ranut ajaa saman asian vaikka ei kuorta ole eikä ole paikan päällä pilkottuja ja fritattuja. Ovat kuitenkin hampurilaisen lisäke/sivu ruoka. Päätuote eli brgr jenkeittäin nimettynä ei tee siitä sen parempaa kuin se on. Ensinnäkin oltiin kahdestaan paremman puoliskon kanssa syömässä aikamoisen matkan takaa, kun kuultu hehkutusta netistä ja täytyy sanoa että markkinointi ja myynti puoli on onnistunut tosi hyvin tässä yrityksessä. Onnea siitä. Ensiksi listaa lukiessa ihmetytti että kaikki kolme hampurilaista on lähes samoilla lisukkeilla siis tais yksi komponentti vaihtua burgereiden välissä, ja oli eri nimellä. Kun saimme kiekolta merkin että saamme hakea ateriat, muistaakseni cheese ja friends, sain hymyn kasvoilleni kun näin että hampurilainen oli kuin hampurilaisen pienoismalli, söpö pikku sämpylä ja pihvi, siis pienempi kuin hesen ja macin vastaavat tuotokset, joihin näitä on luonteva verrata. Ensiksikin hampit ei missään vaiheessa ollu edes lämpimiä vaan melkeinpä viileitä. Sämpylä ihan ok, mutta samaa teollista kategoriaa kuin muuallakin eli menee luttuun taikinaiseksi ja jää hampaiden väliin . Pihvi ihan hyvä yritys mutta odotin kyllä että edes suolalla olis pihvi maustettu, nyt aika mauton elämys. Majo melko hyvä mutta ei pelasta kyllä mitään kun pihvi on mauton. Hamppi oli syöty parilla haukulla, jonka jälkeen tilasin listan hampurilaiset kerralla pöytään. Hymyilytti taas koska listalla on myös mini brgr joka on todella mini... Söin siis yhden cheese aterian ja lisäksi mini brgr ja kaksi muuta brgr. yhden cheese brgr vein kotopuoleen tuliaiseksi koska ei oikeen enää uponnu. Sama ongelma oli joka purilaisessa , mössööntyvä makeahko sämpylä , mauton pihvi ja lähes samat lisukkeet ja todella haalea lämpötila , joten ei kyllä tullu mitenkään sellanen olo että tässä syödään parhaita hampurilaisia. Parempi puoliskoni oli sitä mieltä että menisi mielummin heseen tai mäkkiin kuin tänne jos olisi vaihtoehtoina nää kolme.
Itse olen optimisti ja ehkä vielä koittaisin toisen kerran, ja jos samat vaivat olis vielä tuotteessa en enää antais mahdollisuutta. Kuitenkin aika tyyriiksi tulee täyttää tämmösenkin alle 70 kg miehen maha tässä ravitsemusliikkeessä . omat sapuskat maksoi noin 33 € jolla masu täynnä jonkun aikaa. Onnea hesan valloitukseen ja paljon on vielä tekemistä että tästä joku menestystarina tulee.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.01.2015
Rating: 0

hyvää lihaa, mutta kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 23.11.2014
Rating: 0

Best burger of my life!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 11.10.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Asematie 5, 68600 Pietarsaari - Route
044 29 00 033
http://friendsandbrgrs.fi

Options