Closed now

Putaan Pizzeria

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Matkalla Ivalosta Helsinkiin piti keksiä Nelostien varrelta ruokapaikka, eikä parempaa ilman suurta koukkausta olisi voinut osua! Aivan älyttömän hyvä ja lämmin palvelu, ihana tunnelma, Pizzat olivat todellakin järkyttävän suuret, puolet piti pakkaa mukaan, mutta sehän ei haittaa. Maku keskivertoa hieman parempi. Tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.03.2016
Rating: 0

Ohikulkumatkalla vaimon kanssa pohjoiseen. Perinteiseen tapaan pysähdyimme pizzeriassa, joka ei tälläkään kertaa pettänyt. Erinomaista pizzaa eikä taatusti jää nälkä. Palvelu kohdillaan ja siistit tilat tekivät ruokailusta miellyttävän. Mukava palata uudelleen lomien jälkeen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.12.2015
Rating: 3

Muuten hyvä paikka, mutta raaka-aineisii vois vähän panostaa. Ikävää kun kinkku esimerkiksi on halvinta mahdollista ja siitä löytyy vaikka mitä luiden sirpaleita. Sekä suolapitoisuus alkaa olemaan jossain pilvissä, vettä saa juoda monta litraa ruokailun jälkee.
Mutta asiakaspalvelu on hyvää! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.12.2015
Rating: 2

Laatu mennyt huonommaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2015
Rating: -1

Palvelu erittäin ystävällistä, pizzat hyviä. Kerrassaan loistava kokemus ja ravintolan tilat siistit ja puhtaat!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2015
Rating: 3

Kävin tänään toista kertaa syömässä siellä ja kiireestä huolimatta palvelu ja ruoka olivat erinomaista. Henkilökunta mukavaa ja avuliasta, vaikka heillä hommaa riitti tilauksien kanssa. Odotus palkittiin ja pizzat olivat parhaimpia mitä olen koskaan syönyt!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 3

Ruoka on hyvää, mutta liian usein löydän pizzastani jotain mitä en ole sinne tilannut. Tämä käy usein varsinkin silloin kun Fredi ei itse ole töissä. Tarkkaavaisuutta pienempi poika tai tämä asiakas hakee pizzansa muualta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.12.2014
Rating: -2

Suosittelen paikkaa lämpimästi! Poikkesin ohikulkumatkalla ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa, jota on tuttavat niin paljon kehuneet ja kehut paikka on ansainnut. Hyvät ja todella isot pitsat, huomaavaiset ja ystävälliset tarjoilijaneidot ja koko henkilökunta, sekä siistit ja viihtyisät tilat. Varmasti poikkean toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.12.2014
Rating: 0

Muuten ok sapuskat, mutta toisella työntekijöistä ongelmana tehdä aina väärät annokset. Myös henkilökohtaiset ongelmat näkyvät palvelussa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.12.2014
Rating: -3

Olen käynyt paikassa kahdesti ohikulkumatkalla ja voin ehdottomasti suositella. Viihtyisä ja siisti paikka, mukavat tarjoilijat, erittäin isot ja maukkaat pitsat hyvään hintaan. Tästä pitsasta tulee mahat täyteen kahdelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.11.2014
Rating: 2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Putaanportintie 5, 44800 Pihtipudas - Route
014-562022

Options