Closed now

Kuma Sushi

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (3)

Ensiksi kysyttiin, että miten ravintolassa toimitaan, kysyttiin, että syöttekö täällä.

Ruoka tuotiin pöytään, jolloin kysyttiin, jaetaanko annos. Sanottiin "Kyllä". Ei saatu lautasta, eli piti hakea lähellä olevasta pöydästä tassi, mille saatiin jaettua ruokaa.

Haarukoita ei ollut tarjolla, seuralainen haki haarukan jostain.

Friteerattua kanaa oli ainoastaan lasten annoksessa, tilattiin se. Kanan kanssa tuli kastike, jota ei lämmitetty. Lämmitettynä yleensä kastike maistuu paremmalta. Tulista kastiketta ei myöskään ollut saatavilla pöydässä. Sen kuulemma olisi saanut pyytämällä, tästä olisi voinut olla maininta.

Perunasalaatti oli todella etikkaista, sekä sisälsi omenaa ja misokeitto ei erikoista. Misokeitto maistui lähinnä nokkoselta.

Udon-nuudeliannos maistui ala-arvoiselta. Maistui huonolaatuiselta purkkitonnikalalta. Käytännössä huonoin ruoka, mitä missään vastaavan tyylisessä ravintolassa.

Lähes kaikki ruoka jäi, mitä tilasimme. Sanoimme tarjoilijan kysyessä mielipidettä, että ruoka ei ollut hyvää. Tarjoilija selitti jotain, kuinka ruoka on perinteistä jne. , muttei se selitä kehnoa ruokaa. Lasku oli silti n.30€, ei mitään hyvitystä, ei mitään. Yleensä ravintola hyvittää jotain, tai tarjoaa jälkiruoan tms. ilmaiseksi. Onko tämä ko. ravintolan käytäntö?

Ravintola ei edes vastaa sähköposteihin. Kaiken kaikkiaan täysi pettymys. Ei ikinä enää tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.12.2018
Rating: 0

Olen ”lounaskammoinen” ihminen, ja en käytännössä koskaan syö lounasbuffetissa. Tälle lounaalle todellakin annoin tilaisuuden, koska näin edullisesti saa syödä vatsan täydeltä sushia ja muita herkkuja :D
Ja ensimmäinen kerta ikinä, kun TODELLA nautin lounaasta! Ruoka oli todella hyvää, ja sushit upeita! Ja mikä valikoima erilaisia susheja, oli kyllä jokalähtöön! Eivätkä olleet vain hyviä, vaan myös todella kauniita! Palvelu oli ystävällistä & ravintola oli todella viihtyisä, olisin voinut istua siellä tuntitolkulla... :) En ole varmaan koskaan vielä Suomen rajojen sisällä nauttinut ravintolakäynnistä niin paljon, kuin tässä paikassa :) Kaikinpuolin loistelias, 6/5 !
”Normaali” ihminen ehkä antaisi miinusta siitä, ettei jatkuvasti ollut buffet täynnä ruokaa, mutta ravintola-alan ihmisenä ymmärrän, ettei sushin kaltaiset ruoat synny hetkessä (tai ylipäätään mitkään ruoat), ja olihan siellä söpö pieni lappukin, jossa luki ”fresh sushi coming soon” tai vastaavaa... Mielestäni huippua, että kuitenkin oli lappu, että tulossa on kyllä :) Minulle tämä ei ollut ongelma, jollekkin muulle olisi saattanut ollakkin... :o
Itse olin super tyytyväinen, ja aion käydä uudestaan aina kun vain olen oikeaan aikaan Porissa päin ruokailuaikeissa! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 11.06.2018
Rating: 0

Vegaanin näkökanta;
Kävin syömässä buffetissa viikonloppuna.

Sushi oli ok. 'Kilpailijaan' Iso-Karhun Sakuraan verrattuna sushi oli napakammin rullattua, plussaa siitä,
mutta riisi oli ihmeen suolaista, enemmän etikkaista olisi saanut olla. Vegaanivaihtoehdoissa oli parantamisen varaa, tarjolla oli vain paria aika samanlaista raakaa kasvissushia ja outona valintana kiivi- ja banaanisushit.

Wokeista vegaanisina löytyi nyhtökaurawokki, mikä oli ok mutta aika mautonta. Ihmettelen miksei nyhtökauraa olisi voinut käyttää susheihin. Kahvin kanssa ei ollut kasvimaitoa eikä vegaanista jälkkäriä (oli vain geishoja).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 28.04.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Siltapuistokatu 14, 28100 Pori - Route
(02) 536 6860
http://www.kumasushi.fi/

Options