Opens at 11:00

City Burger

Rating 4.8 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Cityn patonki toiminut vuodesta toiseen ja vielä nykypäivinäkin futaa asianmukaisesti. Palvelu on toiminut aina tilanteen mukaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.03.2015
Rating: 0

oli kyll nii paskaa että oksat pois. . tuntu ku olisi syöny paskaa... :/, tyttö tiskillä kertoi et näytän homolta ja että sulla ei ole tulevaisuutta! taisi viel pieraista hampurilaisii mistä maksoin 500

     
     
     
Experience: À la carte Price: 500€ Added: 07.05.2013
Rating: -8

Oltii kävelemässä hotellille ja aateltii poiketa hakees purtavaa mukaan. .otettiin juustohamppari ja makkaraperunat salaatilla,paprikamajoneesilla ja ketsupilla (ei oltu edes kännissä vaikka kello olikin lauantaina melkein puoli 4)..onnessani sen 10,50euron maksamisen jälkeen käveltiin miehen kanssa sitten ruokineen hotelliin..ja anteeksi vain mutta...VOI ......!!mä painotin että EI missää nimessä valkosipulii suolakurkkuu eikä sinappia,mitäköhän siellä olikaan??..pelkästään nuo valkosipulimajoneesit,suolakurkut ja sinappi..arvatkaa vain ketuttiko kun täyden annoksen joutui heittämään suoraan huoneen roskikseen haukkuakaan ottamatta! en voi sietää valkosipulia enkä sinappia! todellakin katkeroiduin koska en jaksanut ottaa annosta takaisin kylmään ja lähteä marssimaan takaisin luukulle jossa jo oli kamala jono!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.03.2012
Rating: -2

työntekijät mukavia ymmärrän jos he ovat väsyneitä keskiviikkoisin ja viikonloppuisin eihän tuo mitään helppoa hommaa ole nostan tytöille hattua!!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 16.09.2011
Rating: -3

Vallan herkullinen makkaraperuna annos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.08.2011
Rating: 2

Erittäin hyvät hampparit ja makkaraperunat

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2011
Rating: 2

Kannattaa ottaa annokset mukaan, niin voi syödä kotona elokuvan ja oluen kera:)

Yleensä ollut ystävällinen palvelu

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 28.02.2011
Rating: 0

Palvelu tönkköä ja väsynyttä (huom. asioidessani alkuillasta, keskellä viikkoa, selvinpäin), ruoka mautonta mössöä (hampurilainen), juoma kuitenkin kelvollista (cola). Sijaitsee keskeisellä paikalla mistä edes hieman plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.07.2009
Rating: 0

Söin porilaisen. Ihan hyvää oli. Makkaraa oli runsaasti. Höysteitä sen sijaan oli tällä kertaa vähänlaisesti. Joskus aiempina kertoina on ollut reilummin.

Paikassa ei ole ruokailijoille tarkoitettuja sisätiloja. Seinään on pultattu kapea metallihylly, johon saa ranskalaiset tai juoman laitettua ruokailun ajaksi.

Ravintola on torin reunalla mikä on mukavaa, sillä se mahdollistaa torin tapahtumien seurailun syömisen lomassa. Talon takaa löytyy myös puisto, johon paikasta hankittuja eväitä voi halutessa siirtyä kuluttamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 26.07.2009
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rauhankatu 27, 06100 Porvoo - Route
019 580 880

Options