Unknown

Fryysarinranta

Rating 2.4 / 5

Reviews (41)

Paikan hampurilaisateria on ihan hyvä, mutta se ei kuitenkaan ylisanoja ansaitse, purilaisen pihvi oli riittävän iso ja kypsyys tuli tilatunlaisena. Varaudu kuitenkin varsin pitkään viiveeseen, meillä kesti n. 1 h 20 min saada kaksi purilaista pöytään. Tilausvaiheessa ei myöskään mahdollisista keittiön kiireistä mitään mainittu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 24.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on täysin ylihinnoiteltua! !! Jos ravintola itse tekisi kaiken alusta alkaen, niin silloin vielä jotenkin ymmärtäisin hinnat. Näyttää ja maistuu ainakin siltä, että käytetään valmiita kastikkeita, leipää ei leivota itse jne. Annokset lisäksi pienehköjä. Miljöö tosin viehättävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 01.08.2016
Rating: 0

Maittavaa ruokaa, alkupaloina graavisiikaa ja etanat. Pääruokavalinta kananpoika oli valitettavasti päässyt loppumaan.... Söimme entrecoten (hyvä liha, vaisut maut ja lisukkeet) ja possunposkea (maukas!).
Hienosti päästiin aivan joen rantaan istumaa viimeisille iltaaurngoille. Käyn toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 04.07.2016
Rating: 0

Hamurilainen 23 e, aivan ylihinnoiteltu, pihvi lähes raaka. Pahinta se että ruokaa joutui odottamaan 45 minuuttia, ja sittenkin joutui itse kysymään että missä meidän ruoka viipyy, tulihan se lopulta, pahoittelusta ei tietoakaan. Viereisessä pöydässä tarkoilija kuului sanovan että ruuan saamisessa menee 15 minuuttia, me oiottiin että 45 minuuttia oikeampi aika, kantsii varata hyvin parkkiaikaa. No, emme suosittele, ruoka ylihinnoiteltu, ei hyvää ja palvelu surkeaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 08.08.2015
Rating: -1

Buffet-lounaalla sai syödä niin paljon kuin tahtoi , mutta hinta ei ollut missään esillä. Vaikka oltiin Porvoossa (i Borgå) ei esim. bissen tilaaminen onnistunut på svenska. Iso plussa rockabilly ja country - voittoisesta musiikista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 03.08.2015
Rating: 0

Upea, tunnelmallinen paikka ka kohtelias henkilökunta. Grillattu marmoroitunut härkä oli aivan kammottavaa. Yhtäaikaa kovaa ja sitkeää. Kastike mautonta punaviinilitkua. Valitin annoksesta. Sain tilalle Entrecôte-pihvit. Ne olivat jo hieman pehmeämpiä ja mureampia, mutta silti kengänpohjaa ja kaukana tuoreen lihan mehevyydestä. Ravintolan kalleimmat liha-annokset. Kastike oli edelleen kuraa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 14.07.2015
Rating: 0

Hyvistä raaka-aineista ajatuksella tehtyä ruokaa – ilman päälleliimattua kikkailua. Miljöö rauhallinen ja lämpöinen tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2014
Rating: 0

Kävimme eilen koko perheen kanssa lounaalle. Ruoka olin erittäin hyvää, ja etenkin erilaiset suolakalat ovat paikan parasta antia lounaalla.

Tarjoilu ja roolit kaipaisivat täsmentämistä. Tarjoilupöydästä oli koko ajan joku loppu, keittolautaset, lautaset, leipä, jne. Tuntui että tarjoilupöytää täydennettiin kaikkien tarjoilijoiden toimesta aina kun joku asiakas tästä huomautti. Erilaiset asiat loppui 4 kertaa puolen tunnin aikana ja ihmiset odottelivat. Olisi varmasti pelannut jos joku yksi nimetty vastuuhenkilö olisi vastannut tarjoilupöydästä ja katsonut sen perään.

Lisäksi kylmän kalaruoan makua latisti kun lautaset tuotiin tarjolle pesukonekuumina.
Toivottavasti tämä oli vain tilapäistä, sillä tykkään paikasta ja ruoasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 11.08.2014
Rating: 0

Ruoka on tosi hyvää, lemppari on poroburgeri, so on ihan paras! ! Ihana tunnelma vanhassa aitassa ja iso aurinkoinen terassi. Palvelu tosi ystävällistä. Suosittelen!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.08.2014
Rating: 1

Vaimoni siika maistui hyvältä mutta annos oli kyllä luvattoman pieni. Oma kokemukseni kanan suhteen täsmälleen sama. Huomautimme tästä tarjoilijalle, joka totesi että siika on kyllä ravintolan pienin A La carte annos ! Tylsää ... Taas aliarvioidaan asiakasta. Pitäisi kyllä tulla jotenkin kylläinen olo!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 03.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Jokikatu 20 (sisäpiha), 06100 Porvoo - Route
+358 400732038
http://fryysarinranta.fi/

Options