Opens at 10:30

Classic Pizza Mylly

Rating 1.8 / 5

Reviews (3)

Paperinen gluteeniton pizzapohja ei kyllä sytytä meikäläistä. Turhaa ivallisuutta myös tarjoilijoiden paitojen teksti "Sorry no kebab". Palvelusta jäi jotenkin teennäisen ystävällinen vaikutelma; "rahat pois meininki". Mielestäni täysin ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.06.2016
Rating: 0

Saimme osaksemme uskomatonta palvelua ja mahtavia pitsoja!
Ihan vieläkin hymyilyttää tarjoilijan ammattitaito, asenne, pelisilmä, lämmin vastaanotto ja joskus vaan menee oikeesti kuin strömsössä. Kiitos vielä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintolaan tullessa asiakaspalvelija ei aluksi reagoinut mitenkään eikä ohjannut asiakkaitaan pöytään. Ruokaa pääsi tilaamaan n. 5 minuutin päästä pöytään istumisen jälkeen. Tilasin Rudolf-pizzan, johon kuului tomaattikastiketta, kylmäsavuporoa, mozzarellaa, leipäjuustoa, karpaloa ja lakkahilloa. Ruoka tuli vasta 40 minuutin päästä tilauksesta. Karpalot olivat ateriassa jäisiä ja niitä oli annoksen kokoon nähden ainakin kaksi kertaa liian paljon. Kylmäsavuporoa oli pyöreinä viipaleina noin viisi kappaletta, halkaisijana n. 4 cm. Lakkahilloa, mozzarellaa ja leipäjuustoa oli pizzassa sopiva määrä ja ne olivat laadukkaita.
Hinta oli aivan liian kallis ottaen huomioon poron määrän. Ravintola oli tilaushetkellä vain puoliksi täynnä, joten ruoan valmistuksen kesto ei ole mitenkään hyväksyttävää. Tilaus tapahtui noin kello 12:20.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.12.2015
Rating: 0

Community

Images


Location

Myllynkatu 1, 21280 Raisio - Route
0440447605
http://www.classicpizza.fi