Opens at 10:00

Pasta Fabbrica

Rating 4 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olemme käyneet useasti Pasta Fabbricassa ja kokemukset ovat vaihdelleet kovasti laidasta toiseen, pääsääntöisesti ruoat ovat olleet kuitenkin loistavia! Itse pasta on todella hyvää, mutta kastikkeet (olivat varsinkin alkuvaiheessa) hieman ujosti maustettuja. Ihanaa kuitenkin on, että listalla on vaihtuvuutta, salaatit ovat aivan HUIPPUhyvät, erittäin mukavaa saada myös välillä esim.crespellejä ja myös hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Vielä kun ruoan kanssa voisi saada viiniä. <3

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.02.2016
Rating: 0

Olimme erittäin tyytyväisi ruoan laatuun, suosittelemme ehdottomasti pastan ystäville! Mausta huomasi että pasta on tuoretta ja erilaista kuin kaupan kuivapastat. Söimme parmesaani-kana pastaa ja risottoa jokiravuilla. Lapsiystävällinen ravintola, muuten kauppakeskuksen miljö ei ole niin houkutteleva, mutta kannattaa poiketa ruoan takia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Tomaattinen pekonipasta oli ok ja al dente, tomaattipasta oli täysin turha annos. Ylikeitettyä pastaa oranssissa vauvanruokasoseessa. Ei mitään makua, ei edes suolaa riittävästi.
Toisaalta, jotkut naapuripöytiin kannetut annokset näyyttivät houkuttelevilta, esim salaattiannokset ja raviolit. Tekisi mieli testata uudestaan, vaikka ensimmäinen kokemus olikin huono. Pysykää kuitenkin kaukana tomaattipastasta, rikollisen mautonta vauvanruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.09.2015
Rating: 0

Crema di funghi e pollo oli oikein hyvänmakuista ja annos riittävän iso tainnuttamaan isonkin nälän.
Pasta on taatusti tuoretta paikan päällä tehtyä.

Ravintola noudattaa Hansan aukioloaikoja, joten mistään illanistujaispaikasta ei ole kyse, Myös tilat ovat juuri niin kalseat kuin kauppakeskuksessa voi vain olla.
Jos kuitenkin haluaa hyvää pastaa erittäin kohtuulliseen hintaan, kannattaa ehdottomasti poiketa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 24.08.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aurakatu 12A, 20100 Turku - Route
0440837938
http://www.pastafabbrica.fi

Options