Closed now

Classic Pizza Hanko

italian, pizza
Rating 3.8 / 5

Classic Pizza Restaurant is relying on the traditions, but at the same time always looking to renew their offering to customers. We are not just a pizza place, but we are committed to creating a complete experience to our customers: a comfortable environment, friendly service, stylish menu and delicious food and drink experience. Our promise has always been to be the better pizza restaurant, a solace for our customers to come back over and over again to enjoy gorgeous food and take a breather from their busy lives.


Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Äärimmäisen iloiset tarjoilijatytöt ja mukava palvelu.
Pizzat oikein maukkaita, täytteitä riittävästi ja tasaisesti, ja täytteiden maut tunnistettavissa. Selkeästi laadukkailla aineksilla rakennettuja.
Jännä paikka sisustuksenkin puolesta, vanha lato mikälie, eikä mikään tavanomainen ruokalamiljöö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2013
Rating: 0

Paikkaa oli paljon kehuttu, ja jonoa riitti ulos asti. Itse pizza oli kyllä minulle pettymys, kärähtänyttä reunaa ja keskellä pohja taas "liisterinen". Ei missään nimessä paras maistamani pizza, muttei toki huonoinkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.08.2013
Rating: 0

Ruccola-pizza aurinkoisella terassilla nautittuna ei pettänyt. Raaka-aineet olivat laadukkaita ja maut sopivat loistavasti yhteen. Seuralaisten Prosciuttot eivät yltäneet aivan yhtä suuriin suosionosoituksiin.

Kovin kiireistä näytti tarjoilijatytöillä olevan, olisivatko olleet sinä päivänä vajaalla miehistöllä. Palvelu kuitenkin ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.08.2013
Rating: 0

Pitsat ovat kyllä laadukkaista raaka-aineista, mutta tällä kertaa syömäni Sukulan nimikkolätty oli kovin mauton, sekä poltettua reunaa oli vähintäänkin tarpeeksi.

Ravintola itsessään on oikein tunnelmallnen, joskin hieman outoa on se, että salin ainoan kunnollisen ikkunan edessä on kalusto jolla ei saa ruokailla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 0

Mahtava ruccola pizza. ..paras jonka olen syönyt ...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 27.06.2013
Rating: 0

Best gluten-free pizza ever tasted. Raw materials are outstanding as oc. also the end product. The environment in the old warehose is great - as oc the sunny town of Hanko !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.11.2012
Rating: 0

Pizza oli pizzaksi erinomainen ja ruoaksikin jopa varsin mainio. Ruokalistalla oli melkoisen vinkeitä ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joten ainakin menusuunnittelussa riittää mielikuvitusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.08.2012
Rating: 0

Erittäin ystävällinen vastaanotto. Pizzalistaa on hidasta tulkita, koska se on vähintäänkin riittävän laaja.
Listalta löytyy kuitenkin pizzoja hyvin ennakkoluulottomilla täytteillä, joita on vaihteen vuoksi kiva maistella, ettei aina ole sitä frutti di mare -linjaa. Italialaiset varmaan saisivat sätkyn, mutta minusta pizzalla saa kyllä leikitellä. Hyvä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.07.2012
Rating: 0

Sinänsä Classicissa on aina olleet erittäin hyvät pizzat, jopa loistavat. Tilanne muuttuu sitten kun on liian kiire, silloin asiat vaan eivät suju. Classic on ehdottomasti hyvä pizzanpaikka, mutta ajankohta kannattaa valita oikein.
Kuten Hangon ravintoloissa yleensäkin, alkukaudesta kannattaa käydä syömässä. Touko-kesäkuussa palvelu toimii ja ruoka on parhaimmillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.05.2012
Rating: 0

syön usein ulkona ympäri maailmaa ja hanko classic on mielestäni hyvä ja viihtyisä pizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.08.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Satamakatu 17, 10900 Hanko - Route
044 033 7606
http://www.classicpizza.fi

Options