PHO

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Beachbar Plagen

Paikkana ihan ainutlaatuinen, siisti ja kaunis beach bar.
Tarjottavien hinta-laatusuhde erinomainen. Lista on tietenkin suppea, mutta omassa luokassaan aivan riittävä. Salaatit, leivät ja makkaraperunat oivallisia. Suosittelen kesäkuumalla sangriakannua!

Ainoa piakka jossa syön makkaraperunoita: valkoisella posliinilautasella tarjottu annos on freesi, makkarapalat isoja, (ehkä jopa ihan HKblå tai vastaava), ja rankalaiset rapeita kelpo dipillä.

Paikka on helmi <3

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.08.2014
Rating: 0

Restaurant: På Kroken Hanko

Great atmosphere, new staff, new menu. What a Christmas feeling. This restaurant seems to live with the season, and the menu has changed accordingly (we visited here last summer and it was a different experience altogether). Starters were reasonably priced (appr.10e) which was a nice surprise, and main courses were of good value. Overall a pleasant experience for our party of 6 persons.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 10.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Pirate

No niin. Toivoin aiemmin keväällä (kaksi arvostelijaa välissä) parannusta kaudelle 2012, ja se on todellakin tullut:
1) Hinta? Ranta-ravintoloiden menuista näkee (peruskoulun matematiikan taidot riittävät) että tämä on koko makasiiniRAVINTOLArivistön edullisin, jollei pizzaa ja hampurilaisia lasketa, joten hintakritiikkiä en ymmärrä alkuunkaan. Olisikohan nyt edelliselle arvostelijalle käynyt perinteinen sekoaminen ravintoloiden nimissä, niitä kun on siinä rannassa vieri vieressä? Pirate on ainoa kohtuuhintainen siinä joukossa.

2) Ruoka on tänä kesänä ollut erittäin hyvää. Olen syönyt nämä: Chefin salaatti (herkullinen), Vuohenjuusto-katkarapusalaatti (herkullinen), Piraten Burger (hyvä), Kolmen Burger (hyvä), Kanaburger (erittäin hyvä), Ylikypsää possua (hyvä), Wokki ja Bengtskärin leipä menettelivät, mutta listalla on parempia annoksia.

3) Ainakin alkukauden asiakapalvelu on ollut nopeata, ystävällistä ja huomioivaa.

Harmi, että ilmeisesti kiireinen juhannus- ja Regattaviikonloppu ovat poikineet huonoja kokemuksia muille. Itse olen ollut Piraten hinta-laatusuhteesta haltiossani tänä kesänä. ( Vertailupohjaa on 10 vuoden ajalta, joilta kaikkina en suinkaan ole Piratesta pitänyt).

Hyvä alkukausi. Toivottavasti sama jatkuu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 11.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Pirate

Kiva miljöö ja rannan ehkäpä paras ruokailuterassi. Vielä kun ruokaan saataisiin makua ja aromia olisikin tärkein asia kohdallaan. Jonkun pitää alkaa panostaa ruokaan vähän sydämellä. Toiveikkaana parannuksia kesäksi 2012 odottaen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Origo

Maaliskuussa 2012 vuoden ensimmäisellä käyntikerralla otin nämä: Tomaattiterriini alkupaloiksi; oli freesi ja hyvällä tavalla "vihreän" makuinen. Seuralaiselle kommentoin, että "Tältä maistuu varmastikin klorofylli." Pääruoaksi paistettua siikaa; annos oli onnistunut, mutta jopa fine dining mittapuulla kovin pieni. Jälkiruoaksi silkkisen pehmeä ja raikas panna cotta.

Origo on ravintoloita joissa vaikuttaa olevan sydän ja aito kiinnostus mukana niin ruoassa kuin palvelussakin. Se, että asioihin panostetaan maistuu kyllä annoksissa.
Hyvästä joutuu tietenkin maksamaan, mutta ainakin näin alkukaudesta laatu on kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 09.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Classic Pizza Hanko italian, pizza

Sinänsä Classicissa on aina olleet erittäin hyvät pizzat, jopa loistavat. Tilanne muuttuu sitten kun on liian kiire, silloin asiat vaan eivät suju. Classic on ehdottomasti hyvä pizzanpaikka, mutta ajankohta kannattaa valita oikein.
Kuten Hangon ravintoloissa yleensäkin, alkukaudesta kannattaa käydä syömässä. Touko-kesäkuussa palvelu toimii ja ruoka on parhaimmillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Restaurant G-H

Pääsiäislounas 2012 oli hiukan hämmentävä kokemus. Menu-listalta tilatut alkuruoat eli äyriäiskeitto aiolilla ja luomuliha-carpaccio olivat aivan loistavia. Raaka-aineet tuoreita, ja esillepano kaunis. Huokailimme ihastuksesta. Mutta pääruokien kohdalla ihmettelimme tulivatko ne samasta keittiöstä? Päivän paisti linnapaisti ja toinen menu -listalta valittu liharuoka olivat bistro-tyyppisiä, vähän kuin saksalaisen ruokabaarin suuntaan. Perunat eivät olleet ihan parhaita, liha oli keskinkertaista, ja juurekset sinne päin.
Alkuruoista arvosanaksi: suosittelisin.
Pääruoista arvosanaksi: ok, sillä vatsan sai toki täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Ani turkish/kebab

Buffetin hinta-laatu suhde on erittäin hyvä, ja ruoka on aina ollut tasaisen freesiä ja herkullista. Kebablihan koostumus on aidon lihaisa, ei kumimainen. Toisinaan (sunnuntaisin?) on tarjolla grillattuja kanankoipia, siipiä ja rintapaloja, ja niistä erityismaininta: todellakin maistuu kanalta eikä bulkkibroilerilta. Kylmissä ruoissa on valinnan varaa runsaasti.

Vaikka buffet on takuuvarma valinta, kannattaa kokeilla joskus listaltakin. Ruokalistan annoksiin tulee erilainen riisi kuin buffetissa, eli herkullinen turkkilainen pilahviriisi. Grillattu liha on ollut hyvää. Jälkiruokana kerran kokeiltu baklava ja jäätelö oli suussa sulavan herkullista.
Toistaiseksi vain positiivisia kokemuksia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi

Laatu on tasaista, samalla hiukan tasapaksua. Eri lajit poikkeavat maultaan lopulta melko vähän toisistaan. Mutta freesiä ja ihan hyvää, arvioin kymmenisen kertaa kokeilleena.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.04.2012
Rating: 0


Images


Followers