Closed now

Ravintola Wing Wah

Rating 4.5 / 5

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aivan loistavat annokset uuden omistajan myötä, huikeeta kiinalaista ruokaa mitä harvemmin saa. Neljä aikuista ja lapsi lasku ainoastaan 60€

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.04.2015
Rating: 0

Monipuolinen ruoka, maut kohdallaan, sopivasti tilaa ja paikan taso on selkeästi parantunut viimeaikoina, onkohan omistajan vaihdos syynä? Suosittelen lounasaikaan!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.03.2015
Rating: 0

Hyvät ruuat ja mukavan rauhallinen paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.11.2014
Rating: 0

Liekkö ravintolan pitäjät vaihtuneet vai mitä kummaa täällä on tapahtunut, mutta olen viimeisen 3kk aikana huomannut ruoan tason parantuneet todella rajusti.

Tällä hetkellä ravintolan taso on erittäin hyvä. Sanoisin että selkeästi yli keskitason kiinalaisten tarjonnassa. Erityisesti lounasbuffet ansaitsee kiitosta runsaalla ja tasokkaalla valikoimallaan. Tarjolla on reilusti erilaisia vaihtoehtoja jotka todellakin eroavat toisistaan ja vaihtuvat kiitettävästi eri päivinä. Ruokien maut ovat tuoreita ja monipuolisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.08.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kävin pitkästä aikaa tässä kylän toisessa kiinalaisessa ja yllätyin positiivisesti. Ruoka oli todella hyvää ja lounas buffetin valikoima mielestäni runsas. Alkukeitto ansaitsee erikoismaininnan! Kävi niin kuin aina ennenkin hyvässä buffassa, että tulee syötyä aivan liikaa :)
Helteillä ravintola on toki tuskaisen kuuma, eikä yksi pieni ilmastointikone nurkassa auta kuin ihan vieressä istuvia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.08.2014
Rating: 0

Kokonaisuus OK, ei herättänyt suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. TOSIN täältä Riihimäen tuliaisina ruokamyrkytys....

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.07.2014
Rating: 0

Ruoka on ihan hyvää ja rauhallinen paikka, mutta asiakaspalvelu aivan kamalaa . . Huudetaan ja tyrkytetään kaikkea. Jatkuvaa ravaamista pöydän vieressä ja viedään lautasia ennenkun kaikki on edes syönyt. Ei jäänyt kauhean hyvä maku paikasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2014
Rating: 0

paikka parani kun omistaja vaihtui!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Omistaja vaihdos ei tehnyt hyvää. A-oikeudet peruttu. Ennen oli Suomen paras kiinalainen ravintola, mutta nytten ei yllä samalle tasolle. Salihenkilöstö kokematonta. Keittiössä häärii nuori mies ja salissa teini ikäinen poika tarjoilemassa. Harmi Riihimäki menetti hyvän ravintolan :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.02.2013
Rating: 0

Omistajan vaihdos ei ole tehnyt hyvää ravintolalle. He ovat säilyttäneet ruokalistan entisellään, mutta eivät osaa tehdä sen sisältöä. Esimerkiksi yksi lempi jälkiruuistani nimeltä "kolme tähteä" johon kuuluu: vaniljajäätelöä, friteerattu litsi, friteerattu banaani ja friteerattu ananas. Sain nämä kolme ilman friteerausta ja kysyttyäni nykyinen omistaja väitti, etteivät hedelmät sovi friteerattaviksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Keskuskatu 8, 11100 Riihimäki - Route

Options