Closed now

ZoomUp

Rating 2.4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jälleen kerran hotellin "vakkariasiakkaana" syömään zoomuppiin.

Ateriaetusetelillä alkuruokana keitto ja pääruokana joko paistetut muikut tai porsaanleike.

Keitto erittäin maukas ja maut kohdillaan, siitä pisteet..

Sitä vastoin valitsemani muikut (olisi pitänyt näköjään valita toisin) oli kyllä keittiöltä huono suoritus, kerta kaikkiaan ! Huonoimpia muikkuja melkein koskaan... enpa taida zoomupissa muikkuja vähään aikaan tilata. Pelkkä visuaalisuus kala-annoksessa sai miettimään että tilasinko mikro- vai keittomuikkuja. Maku ei hurmannut; mausteet puuttui ja paistettujen muikkujen rapsakkuus..saati kypsyyttä ei ollut. Yhä fiilis olisiko pikaisesti muualla kuin pannussa valmistetut..... Tarjoilijalta kysyttäessä niin panuussa oli tehty.

En oikein usko että olisivat itse maistaneet valmistettuja muikkuja ja sanoisinko kauniisti että ellei kyseessä olisi ollut syönti ateriasetelillä, niin olisin voinut asiasta enemmänkin "parahtaa".. nyt annoin olla ja jätin muikut keittiölle muistoksi.

Tarjoilu muutoin nosti ruokailukokemuksen pisteitä, sillä palvelu pelasi hyvin ja tarjoilijatar hoiti peruspalvelun ammattitaidolla sekä esteettisesti.

Harmi sinällään paikan raakasti vaihteleva ruokataso... hyvät kokemukset tuppaa jäämään taustalle kun liian usein sattunut pikku "kämmejä" ja sinnepäin tehtyjä ruokia. No toisaalta onhan nuita ruokapaikkoja muitakin, niin jokainen löytää oman paikkansa.

Vinkiksi muille "reppureille" niin ateriaetuseteliä voi halutessaan käyttää myös ruoan asemasta esim alakerran baarissa. Se ei siis ole vain ruokailua varten

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lounaan ruuat olivat merkitty laktoosittomiksi. . Tämä asia oli yksi ravintolan valintakriteereistämme.Kesken ruuanoton onneksi kysyimme kermaperunoiden laktoosista. Se käytiin keittiöstä varmistamassa ja olikin vähälaktoosista. Muuta perunaa tai vastaavaa ei edes tarjottu. Näin iäkäs äitimme jäi salaatin ja lihan varaan ruokaillessaan. Mikäli lounas on merkitty L- kirjaimella, mielestäni laktoosittomana täytyy löytyä korvaava tuote. Salaatit ja leipä olivat hyviä. Oliko henkilökunnalla kiire...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.08.2013
Rating: 0

Tulin tutustumaan rennolta vaikuttaneeseen menuun ja päätin tilata tiikerirapuja valkosipulivoissa paistettuna, chiliä ja paahdettua leipää sekä cornflakes kuorrutettua kanaa barBQ kastikkeella ja bataatti ranskiksilla.

Ravintola miljöö vaikutti viihtyisältä ja näytti kaikin puolin tyyliin sopivalta. Henkilökunta oli ystävällistä.

Alkuruokana nauttimani tiikeriravut olivat oikein onnistuneet, vaikka chilin tuomaa potkua jäinkin kaipaamaan. Harmikseni saatoin todeta, ettei paahdettu leipä ollut talon tekoa. Annos oli kokoonsa ja näköönsä nähden hieman ylihintainen eli 13,50. Mielestäni 10 € olisi ollut siedettävä hinta tällaiselle annokselle.

Pääruokani, cornflakes kuorrutettu kana, oli bataatti ranskalaisten ja BBQkastikkeen osalta varsin maukas, mutta itse kana oli jäänyt varsin mauttomaksi. Myös annoksen paistetut kasvikset olivat lähes täydellisiä. Kana siis jätti annoksen vaille parempaa arvostelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 05.06.2013
Rating: 0

Beef Burger Zoomupissa aivan hyvä. Salaatit täysin ylihinnoiteltuja, pastaa tekee itse kotona parempaa. Poronkäry toimii Gaissan puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.03.2013
Rating: 0

Palvelu ei sujunut, annos ei ollut enää kuuma tarjottaessa. Kompensaationa kahvi on menneen talven lumia oikeesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 21.09.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi - Route
0163213227
http://www.hotelsantaclaus.fi/?DeptID=20848

Options