Kitchen is open

Kafe kardemum

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämä kahvila on menettänyt loistonsa viimeisen vuoden aikana. Vielä viime vuonna vitriini oli täynnä erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita, pöydät olivat siistejä, kesäisin ilmastointilaitteet puhalsivat, henkilökunta vaikutti pätevältä ja serviettejä oli niille tarkoitetuissa telineissä. Tämä kahvila on ollut perheemme luottokahvila viime vuodet, koska mökkeilemme Saarijärvellä.

Tänä kesänä kokemukseni Kardemumista oli ikävä kyllä erittäin huono: Oli helteinen päivä. Menin tuttavani kanssa kahville. Takahuoneesta kuului puhetta ja naurua, joka ei loppunut meidän käveltyämme sisään. Odotimme pari minuuttia tiskillä, kunnes tarjoilija tuli ottamaan tilauksemme. Tuttavani sai 40 sentin alennuksen, koska tarjoilija ei osannut ottaa oikeaa hintaa suolaisesta piirakasta. Minun teki mieli makeaa ja valinnan vara oli surkea: taatelitoffee tai omppupiiras. Valitsin omppupiiraan. Aioimme mennä ulos syömään, koska tullessa katsoimme, että siellä istui vain kaksi henkilöä kahdessa eri pöydässä ja yksi pöytä heidän keskellään oli vapaa. Emme kuitenkaan mahtuneet sinne, koska pöytä oli reunojaan myöten täynnä astioita (jos pienessä kahvilassa on kaksi työntekijää hoitamassa tarjoilua ja astiahuoltoa, niin kuinka on mahdollista, ettei niin hiljaisena aikana ollut ehditty siivota pöytää). Nämä kolme pöytää oli myös köytetty vaijerilla toisiinsa jalkojen yläreunasta (ei ollut viime kesänä), joten vaijerin yli loikkiminen olisi ollut jopa vaarallista. Jouduimme siis tukahduttavan kuuman kahvilan sisälle istumaan. Vieressämme oli ilmastointilaite, mutta se ei ollut edes päällä! Hetken istumisen jälkeen hiki alkoi todella virrata ja kurotin ottamaan paperia serviettitelineestä. Se oli tyhjä. Kuten jokainen muukin teline. Aioin käydä kysymässä paperia tarjoilijalta, mutta häntä ei näkynyt, koska takahuoneessa kuului olevan parempaa tekemistä: kollegan kanssa juoruilu. Ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin: Omppupiiraani oli taivaallista! Tuttavani ottama suolainen piiras oli yllättävää kyllä pettymys, vaikka aiemmin se on ollut ehkä kahvilan maukkain tuote. Pohja oli rasvainen ja höttöinen, eipä ollut viime kesänä. Teimme ehkä kahvilassakäynnin nopeusennätyksen, koska kuumuus ajoi meidät muutamassa minuutissa matkoihimme.

-mirva73-

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 08.08.2012
Rating: 0

Saarijärven paras kahvila, josta saa loistavia suolaisia ja makeita piirakoita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.06.2011
Rating: 0

Todella kiva kahvila jossa erinomainen palvelu ja tuotteet

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2010
Rating: 0

Saarijärven viihtyisin/tyylikkäin kahvila, hyvä palvelu, mutta valikoima ja juomat aika keskinkertaisia. Siskoni kehui paljon kyseisen paikan kaakaota, mutta itse en huomannut kaakaossa mitään kummoista. Hinnat ehkä hiukan turhan kovat, mutta eipä tällaiselle ole paljoa kilpailijoita Saarijärven kokoisessa paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.09.2010
Rating: 2

Kiva palvelu, mutta eväät ja juomat keskinkertaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2010
Rating: 0

no joo

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.10.2009
Rating: -3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakatu 6, 43100 Saarijärvi - Route
0505968884
http://www.kafekardemum.fi/index.php?pinc=1

Options