Unknown

Ravintola Kiela

Rating 3.4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella kauniit, hyvät ja kookkaat ruoka-annokset (pihvi korvasienikastikkeella ja poronkäristys). Ruoka raikkaan ja tuoreen makuista, myös aamupala. Palvelu erittäin ystävällistä ja huomaavaista. Suosittelemme.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2015
Rating: 0

Tunturihärkä,sisäfileen paino puuttui, ruokalistassa ilmoitetaan kokonaisena paistettu, mutta annoksessa vain kolme viipaletta per. annos, joten härkä tosi pieni fileiden, todella harhaan johtava myyntitapa. Viihtyvyys katosi, kylmän kalsea paikka verrattuna entiseen paikkaan. Ikävä huomata että hymy riittää vain ulkomaalaisille. Tämä koskee niitä uusia tarjoilijoita, entiset hoitavat hyvällä ammattitaidolla ja kunnon asenteella palvelun alusta loppuun. Siirrymme Hotelli Revontulen asiakkaiksi, siellä laatu, hinta ja palvelua kohtaa :) t. Entiset Kielan vakio asiakkaat

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 17.03.2015
Rating: 0

Viihtyvyys meni palvelu huononi ruokalista pitäis päivittää vakituiset Sallan kävijä. Ei enää kielen asiakkaat

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2015
Rating: 0

Söimme ravintolassa pääruoaksi porofileen ja hirvipadan. Annokset olivat isoja ja konstailemattomia sekä moitteettomasti valmistettuja, Myös maku oli kohdallaan ja toi hyvässä mielessä mieleen kotiruoan. Jälkiruokana jäätelöannos joka koon puolesta sopi hyvin jaettavaksi. Asikaspalvelu oli rennon mutkatonta ja sopi hyvin ravintolan ilmapiiriin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.04.2014
Rating: 0

Erinomaista sienikeittoa alkuun ja sitä oli runsaasti. Pääruokana otin poroa ja se oli juuri oikein kypsennetty ja herkullista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 30.03.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location