Unknown

Hotelli Pietari Kylliäinen

Rating 2 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Henkilökunnalle järjestettävä asiakaspalvelun kurssi, mikä sisältää käytöksen perusteet kuten tervehtiminen ym. Monta asiaa joilla ei käytännön merkitystä, mutta olis tuonut paremman fiiliksen ja olis jäänyt semmoinen tunne, että voisin majoittua toistenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.07.2015
Rating: 0

Kauhea taso. Ei palvelua (hymyä oli turha toivoakaan) , ruoka kesti, vaikka oltiin ainoat asiakkaat, surkea leipä- ja salaattivalikoima, keittoa särpiessä toivoin, että olisin itse väsännyt. Miten kukaan voi sössiä suppilovahverot??? Rahat kankkulan kaivoon. Vessassa ei sitten paperiakaan. Kiva mesta:( Ei mennä toista. Tosin, kiva retro-DDR-tunnelma varmaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.07.2014
Rating: 0

Kyllä näillä eväillä nälkä lähtee. Mutta jos aiot ruokailun jälkeen kauppaan, ainakin jos ostat alkoholijuomia, muista että ravintolan henkilökunta tarkkailee sinua ja raportoi ostoksistasi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.07.2014
Rating: 0

Kasarityyliin? Tai voivathan rottinkikalusteet ja pirtsakka vihreä väritys olla 90-lukuakin - mene ja tiedä :-)

Ruokapuoli on baaritasoa, mutta hinta kohdallaan. Söin borssia, jossa lihana oli suoraan pussista napattuja ohuita keittokinkun viipaleita. Ei ehkä ihan perinteinen valinta borssiin. Toinen vaihtoehto keiton lihaksi olisi kokin mukaan ollut nakit.

Mutta kun ottaa huomioon keitoksen hinnan 6 euroa ja sen, että hintaan sai syödä salaatit ja leivät päälle, en mene isosti valittamaan.

Suosittelen yksinkertaisen lounaan tai edullisen muun ruokailun paikaksi. En suosittele, jos etsit parempaa ruokaa, mitä itse osaat kotona varmasti pussiaineksista tehdä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 30.09.2010
Rating: 2

Kylliäisen ravintola ei ehkä ole sieltä edustavimmasta päästä mutta ruuan hinta-laatusuhde on kohdallaan. Olen syönyt täällä lähinnä lounasta ja pihvejä mutta toistaiseksi pasta-annoksia lukuunottamatta ruoka on ollut todella maukasta. Ruuassa maistuvat tuoreet raaka-aineet ja annokset ovat todella tuhteja. Myös pihvit/leikkeet ovat olleet hyviä. Wieninleikkeen päällä tulee oikeaoppisesti sitruunasiivu, anjovista ja kapriksia ja olipa se kerran tehty ihan oikeasti vasikastakin kuten aito wieninleike kuuluukin. Pizzat ovat mallia perus ilman mitään kikkailua. Pohja on rapea ja täytettä runsaasti ja pizza kahdella täytteellä maksaa vain 6,5 euroa. Ravintolaa ei voi kuvailla kovin viihtyisäksi, pikemminkin ruokalaksi mutta sen voi huoletta antaa anteeksi ruuan vuoksi. En ehkä kuitenkaan veisi sinne ketään ensitreffeille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.05.2009
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location