Unknown

Kalastajan koju

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Accessible

Reviews (10)

Maukas, raikas ja runsas muikkuateria tuoreista raaka-aineista. Makunautintoja täydensi talon oma tumma olut. Nopea ystävällinen palvelu ja viihtyisä valoisa ympäristö lasiseinien ansiosta.

Jos tulee asiaa Savonlinnaan poikkean toisenkin kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.09.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu hyvää, muikut tuoreita ja juuri oikealla lailla paistettuja. Annos muikut dippikastikkeella, oli jopa niin suuri, etten jaksanut ihan kaikkea syödä. Muikut paahdetulla ruisleivällä, on ihanan oivaltava makean ja suolaisen sekoitus, suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

Muutaman kerran olen täällä käynyt ja on suorastaan lottovoitto saada Suomessa 15 eurolla vatsa täyteen hyvän makuista ruokaa. Annokset tulevat nopeasti ja lisukkeet ovat laadukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Erinomaisia muikkuannoksia. Eikä ihmekään, koska Kojun toiminnassa on mukana savonlinnalainen kalastus-/kalojen jalostusyritys. Tämän paikan porukalla on siis tuotantoketju näiltä osin varmasti hanskassa.

Useamman käyntini perusteella uskallan kehua muikkujen ja annosten laatua ja ehkäpä parasta hinta-laatusuhdetta tarjoaa ruispalojen väliin tehty muikku"hampurilainen". Tämä tuote kannattaisi mielestäni savonlinnalaisten yrittäjien brändätä samalla tavoin kuin kuuluisat lörtsyt.

Sijainti parin metrin päässä Savonlinnan vilkkaimmasta kadusta ei ole täysin ihanteellinen ainakaan silloin, kun liikennettä on paljon.

Kehitysehdotuksena toivoisin, että veloituksetonta hanavettä olisi saatavilla. Nyt alkoholitonta haluava asiakas "pakotetaan" juomaan kallista pullovettä ja selitykset tälle ovat vaihdelleet eri käynneilläni laidasta laitaan. Tässä syy, miksi laitoin hinta-laatusuhteen aika alas Kojun kohdalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2014
Rating: 2

Kävimme syömässä ystäväni kanssa kyseisessä paikassa muikut viikolla.
Mukava palvelu oli ja 15 euron muikkuannos perunoilla ja salaatilla oli todella maittavaa ja vei nälän kyllä. Ruoka tuli myös melko nopeasti.
Suosittelen paikkaa muillekin :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.06.2014
Rating: 0

Hiukan ruokalameininkiä, kassalle maksettiin etukäteen,kassa hiukan kypsyneen oloinen, muikut tuli nopeasti, pieniä, hyvin leivitettyjä, mutta rapeus puuttui.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.07.2013
Rating: -2

Hyvät muikut.
Hintalaatu suhdeollut tähän asti parempi kuin viereisellä ravintolalla
Mutta tänäkesänä petyin pahasti.
Muikkuja paistetaan "varastoon" ja annos oli lähes kylmä
Annoksen kokokin oli pudonnut aikaisempiin kesiin nähden kymmeneen muikkuun.
Toivottavasti eivät pilaa hyvän ravintolan mainetta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2012
Rating: 0

Lähdin keväällä tempaisemaan muikut toritapahtuman yhteydessä (niin oli tarkoitus). Ilmeni kuitenkin, että keittiön kapasiteetti on pahassa epäsuhteessa asiakaspaikkojen määrään: paikka ei ollut erityisen täynnä, mutta muikkuannoksen odottamisessa meni varmaan puoli tuntia ja kärsivällisyyttä koettelevaa oli 'pikaruoan' odottelu. Odotukset ja palvelu eivät kohdanneet. Parannusehdotuksena voisi olla että henkilökunta kertoisi odotusajasta ennen tilauksen ottamista niin kiireisimmät voisivat toimia sen mukaan.

Ihan perusannos paistettuja muikkuja on kyllä aivan huippu. Kypsyys on loistava. Mielestäni paistettujen muikkujen ei tarvitse olla kuivia käppänöitä vaan sisältä sopivan kypsiä ja mehukkaita. Meikäläisellä lienee samanlainen käsitys asiasta tämän paikan pitäjän kanssa.

Mahdollisesti täältä saa Savonlinnan parhaat paistetut muikut ja aivan varmasti hinta-laatusuhde on täällä paras.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.08.2012
Rating: 1

Muikut eivät ole rapeita ja turhan suuria :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2012
Rating: 0

Savonlinnan paras hinta-laatusuhde muikkuannoksissa. Kesän suosikki pikkunälkään muikkutortilla. Voittaa 6-0 ketjuravintoloiden viritykset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.07.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Savonlinnan kauppatori, 57130 Savonlinna - Route
0207199567
http://www.kalastajankoju.com

Options